Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rettegek a forgalmi vizsgától,...

Rettegek a forgalmi vizsgától, hogyan győzzem le?

Figyelt kérdés
Van egy oktatóm, aki úgy beszél velem, mint a kutyával és rettegek már mellé beülni is. Sajnos már átléptem a kötelező harminc órát, de még mindig vannak hibáim, amelyeknél az oktató mindig mondja, hogy "na, már rég megbuktál volna...nem igaz, hogy nem lehet érteni, amit mondok...sza.rom én le, hogy megbuksz"...stb. Való igaz, egy béna vagyok, de ha egyszer muszáj lenne, hogy legyen jogsim? Egy kis faluban lakom, ahol egy nap háromszor jár a busz és nem akarok másoknak könyörögni, ha a városba bemegyek. Tudom, hogy sose fogok száguldozni és sose leszek jó sofőr. De mit tegyek, ha muszáj lenne jogsit szereznem? Nemsokára vizsga és nagyon ideges vagyok, ráadásul úgy érzem, megfulladok a maszk alatt (kötelező hordani most is és vizsgán is). A másik, hogy nagyon sok pénzt kifizettem már, egy óra 6500 Ft és már alig van spórolt pénzem, de az oktató azt mondta, valószínűleg nem fog sikerülni.
2020. dec. 7. 13:51
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem sürgősen keress egy normális oktatot, aki NORMÁLISAN beszél és banik veled a pénzedert cserébe. Nem kevés az az összeg, amit eddig neki kifizettel, ezért cserébe lehetne akár emberséges is.

Másik megoldas: osszekapod magad és beulsz melle, hogy csak azért is megmutatom ennek a bunkonak, mit tudok és levizsgazol legyozve a félelmeid.

Mind a kettő járható megoldás, mellesleg ha egy tanuló sikertelen lesz, az valahol az oktatot is minősíti..

2020. dec. 7. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Válts oktatót és tanulj meg vezetni.

Ez utóbbi biztosan szükséges lesz a sikeres forgalmi vizsgához, előbbi pedig azért, mert a leírásod alapján tényleg egy jó nagy tróger oktatót fogtál ki.

A többségük normális, szóval kis szerencsével csak jobb lehet.

2020. dec. 7. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elso ota utan oktatot csereltem, mert lattam h az enyem is ilyen lesz.. a masikkal nevetgelve vezetgettunk, rohogtunk a balfaszsagaimon..es elsore meglett a vizsga.
2020. dec. 7. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
*Elso ora utan
2020. dec. 7. 17:53
 5/8 anonim válasza:

Utolsó, az biztos jó lehetett:)

Kérdező, tedd azt, amit az első leírt

2020. dec. 7. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
az esélytelenek nyugalmával kell menni...
2020. dec. 8. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már az első 2 óra után váltani kellett volna.
2020. dec. 8. 13:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a környéken nincs túl sok oktató és akiket hívtam azt mondták, hogy legalább három hónap, míg tudnak velem foglalkozni, ez az oktató pedig azonnal fogadott szinte. Ráadásul nem az első órán volt egyből ilyen (nyers volt a stílusa, de nem bántó).
2020. dec. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!