Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak nekem furcsa az ha egy...

Csak nekem furcsa az ha egy 2005-ös vw VI Passat 1.200.000-forintért árulják?

Figyelt kérdés

Dízelekrol beszélek 300k feletti km óra állással.

Aláírom hogy sokat futottak, de nekem gyanús valahogy ez az összeg az autókért (PD TDI 2.0)

Azért gondolom ezt, mert majdnem egy jó 5 ös passattal van egy árban, meg mem sokkal drágább mint egy Golf IV

Es azért egy golf meg egy passat...

Na szóval ertitek :D

Van ebbe valami realitás szerintetek?

2020. dec. 7. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Linket
2020. dec. 7. 01:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Értjük... nyilván oka van annak, hogy annyiért árulják, és a használt autó piacra nem az a jellemző, hogy alul árazzák az eladó masinákat.

15 éves, sokat futott dízel már lehet olyan állapotban, amire pluszban el kell költeni komoly összeget, hogy valóban jó állapotba kerüljön, ne csupán működjön.

Több tucat 15 év körüli Passat VI van eladó ennyiért - ebben semmi furcsa nincs.

2020. dec. 7. 04:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak neked furcsa.
2020. dec. 7. 06:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennyit ér
2020. dec. 7. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez ennyit ér, 14 éves Passat, talán a legrosszabb széria az összes közül.
2020. dec. 7. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ, elhiszem én hogy ennyit ér, csak furcsáltam, mert a passat nem szar kocsi, közép kategória, a golf se szar de alsó közép kategória, kisebb is stb, ezért gondoltam azt hogy túl olcsó a passat. (vagy a golf drága)
2020. dec. 7. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
De, ez szar, az előző 5.5ös Passat nyomába se érhet sok szempontból.
2020. dec. 7. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt? Kíváncsi vagyok a véleményedre, nembaj ha személyes, meghallgatok bármit, sőt lehet még segítesz is vele, tehát megkérlek téged hohy fejtsd ki
2020. dec. 7. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Beleülsz, és az anyamgminőség olyannak érződik, mintha visszafejlödött volna. Ramaty, 2.0 PDTDI motorok, rengeteg típushibával. Hamarabb rozsdáznak, mint az idősebb 5ös generáció. Az 5.5-ben hosszában volt a motor, ugyanolyan a hajtáslánca, mint a nagy Audi A6-nak, és a 4x4 változatokban torsen volt, ugyanaz, mint a quattro az Audinál. A VI Passatban már keresztmotor volt, 4x4 változatok is szar Haldexesek. Ebben már nagy 6 hengeres, nagyonerős dízel sem volt. Az 5.5ben az is volt.

Ez csak néhány apróság. A faceliftje, a 7es Passat, már sokkal jobb.

2020. dec. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!