A motorom megtorpan 1-esbe, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van egy d50b-s apriliám, van vele egy kis gond, mégpedig, hogy 1-esbe mikor engedem ki a kuplungot és adok egy kis gázt, olyan mintha fulladna/megtorpanna, nem bír elindulni, de végül elkapja a fordulatot, csak így kb. nem tudok kifordulni egy tömegesebb útra.. Komplettem elindul fullad aztán úgy húz mint a sz4r. Köszönöm a válaszokat. Mi lehet a gondja?2020. dec. 6. 17:07
1/6 A kérdező kommentje:
50-es, 17.5 karbi, sportlevegőszűrő, sportkipufogó.
2020. dec. 6. 17:39
2/6 anonim válasza:
Ti raktátok fel rá a "sport" dolgokat? Vagy mióta csinálja ezt? Előtte jó volt? Ha nincs összehangolva a benzin/levegő mennyisége, az adhat ilyen gondot. Fontos, hogy a benzinadagolás, levegő be, levegő ki egy kényes háromszög és ha nem hozzáértő ember nyúl bele, nagyon könnyen rosszabb lesz, mint volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mi raktuk rá a sport dolgokat, kedves előző tulajdonos vette rá a dolgokat, bár nem volt értelme.. Egy jó ideje csinálja már. A karbit meg szerelő állított be aztán néztem a levegő csontig be vagy ki van csavarv azt nem tudom, de a benzin egy másfélig van csavarva.
2020. dec. 6. 20:33
4/6 anonim válasza:
Szerintem azzal jársz a legjobban, ha ezek után elviszed egy szerelőhöz, aki ért hozzá és diagnózis után be tudja állítani. Nem a legolcsóbb, de valszeg csomó bosszúságtól megkíméled magad.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez teljes mértékbe igaz, köszönöm.
2020. dec. 6. 22:19
6/6 anonim válasza:
Nincs mit :) A baj az, hogy innen messziről nehéz volna pontos diagnózist felállítani ilyen kevés információ alapján, és még nehezebb volna átadni a tudást, hogy mit hogyan kéne csinálnod, hogy ezután biztos jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!