Nagykategória (felsőkategória), 4 ajtós sedan (limuzin). Melyik típus ilyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy rendes 4 ajtós személykocsit venni, ahol a kényelmes térérzet és a biztonság miatt kellene, hogy minél nagyobb legyen. A márka nem annyira számít, nem presztízselni akarunk vele, csak használni.2020. dec. 4. 14:32
2/8 anonim válasza:
Mondeo? Passat? SuperB? Avensis? Magentis? Optima? stb. Milyen árban gondolkodsz?
3/8 anonim válasza:
Elég sok van. Volvo S80, esetleg S40, vagy valami Japán, Lexus, Infinity több típusa is jó lehet.
4/8 anonim válasza:
Mekkorára gondolták a "minél nagyobb" alatt?
Mert valakinek egy Octavia is nagy, de valakinek még egy S-osztály sem eléggé.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a "nagy"-ot nem relatív, hanem objektíve értettem. Tehát nem érdekel, hogy a kispolák milyen hatalmas egy szúnyoghoz képest, hanem az, hogy van olyan autó, ami ún nagykategória, tehát nem közép.
2020. dec. 4. 17:35
7/8 anonim válasza:
A felsőkategória hagyományosan az Audi A8/ BMW 7/ Mercedes S-klass. A Lexuson kivül ezeknek nem volt sosem igazi ellenfelük. Eggyel lejjebb lépve viszont már tengernyi választék van (Audi A6 kategória): Skoda Superb, Ford Mondeo, Passat, Vectra C (nagyon szerettem, van benne 3.2 benzines), Citroen C6, Peugeot 607... Én egy Skoda Superbet javasolnék, egy Skoda jelmezbe bújtatott Audi A6 szintű utazólimuzin. A Passatnal is nagyobb, igazi hodály belül.
8/8 anonim válasza:
Ja meg persze Volvo S80!! 7es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!