Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holtankoljak honnan gyüjti be...

Holtankoljak honnan gyüjti be az adatokat?

Figyelt kérdés
100-as benzinre azt írja 398 ft / liter, amikor oda mentem 417 volt, pontatlan ez az alkalmazás?
2020. dec. 4. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor már ott voltál akkor is megnézted?
2020. dec. 4. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Felhasználók frissítik, de ez ritkán történik meg, ahhoz képest, hogy előfordul, hogy a kutakon naponta változtatgatják az árat.

Szóval teljesen használhatatlan az oldal.

2020. dec. 4. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:

1: nem mert nincs okos telefonom

2: köszi akkor jól tapasztaltam h használhatatlan...gyanús lett volna 100-ast ilyen olcsón tankolni 415 alatt kb lehetetlen köszi srácok

2020. dec. 4. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, mint te, csodálkoztam is, hogy milyen jó az ár a MOL-nál a Prielle Kornélián, 389 Ft/l a 100-as, útba is esett, úgyhogy mondtam, kipróbálom a naftájukat, még ha nem is szoktam náluk tankolni, de egy próbát megér. Aztán amikor veszem le a töltőpisztolyt, akkor látom, hogy 419-be fog fájni ez a móka....

Ez viszont egy vicc, hogy sehol nem lehet előre informálódni a benzinárakról. A holtankoljak megbízhaztatlan, az olajtársaságak oldalain nincs ár, és ha ott vagy, az út mellett is csak az alapbenzin árát írják ki szép nagy számokkal - az, hogy mibe kerül a prémium benzin, csak akkor látod, ha már beálltál a kútoszlop mellé.

Vagy tud bárki valami megoldást erre, hogy hol lehet megbízhatóan csekkolni a benzinárakat?

2020. dec. 12. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Kisebb kutak felrakják az árakat a honlapjukra (pl. auchan, orange oil stb.)

A többit én a waze-zel szoktam ellenőrizni, de az is téved néha. És a prémium benzint nem tudja.

2020. dec. 12. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
igen 4-es pontosan ez a szomorú valóság. 420 alatt nem lehet megúszni. Shell gyömrői út útba esik holnap de google 3d képen a pisztolyoknl nem látok racing 100 ast csak v-power 95 öt létezik h nincs nekik?
2020. dec. 12. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt a saját oldalukon le tudod ellenőrizni, hogy milyen üzemanyagok vannak az egyes kutakon - és van Racing 100-as a Gyömrőin is. Viszont tényleg nem értem, hogy mibe kerülne nekik, ha már van egy ilyen szép keresőjük is, feltüntetni az árát.

Mondjuk szerintem a szabályozás is rossz, elég lenne egy törvény, hogy a cégeknek kötelezően fel kell tüntetni az összes árat valós időben, amit alkalmaznak a kútjaikon, és akkor nem lenne ez a titkolózós játék, hogy nem tudod kideríteni előre, hogy mibe fog kerülni a benzin az adott kúton, ahova tervezel menni.

2020. dec. 13. 00:25
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi. Igen fogyasztóvédemi szemponból is kifogásolható de majd ma megnézem ha ott tankolok vagy az üllőin köszi a linket
2020. dec. 13. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!