Holtankoljak honnan gyüjti be az adatokat?
Felhasználók frissítik, de ez ritkán történik meg, ahhoz képest, hogy előfordul, hogy a kutakon naponta változtatgatják az árat.
Szóval teljesen használhatatlan az oldal.
1: nem mert nincs okos telefonom
2: köszi akkor jól tapasztaltam h használhatatlan...gyanús lett volna 100-ast ilyen olcsón tankolni 415 alatt kb lehetetlen köszi srácok
Ugyanígy jártam, mint te, csodálkoztam is, hogy milyen jó az ár a MOL-nál a Prielle Kornélián, 389 Ft/l a 100-as, útba is esett, úgyhogy mondtam, kipróbálom a naftájukat, még ha nem is szoktam náluk tankolni, de egy próbát megér. Aztán amikor veszem le a töltőpisztolyt, akkor látom, hogy 419-be fog fájni ez a móka....
Ez viszont egy vicc, hogy sehol nem lehet előre informálódni a benzinárakról. A holtankoljak megbízhaztatlan, az olajtársaságak oldalain nincs ár, és ha ott vagy, az út mellett is csak az alapbenzin árát írják ki szép nagy számokkal - az, hogy mibe kerül a prémium benzin, csak akkor látod, ha már beálltál a kútoszlop mellé.
Vagy tud bárki valami megoldást erre, hogy hol lehet megbízhatóan csekkolni a benzinárakat?
Kisebb kutak felrakják az árakat a honlapjukra (pl. auchan, orange oil stb.)
A többit én a waze-zel szoktam ellenőrizni, de az is téved néha. És a prémium benzint nem tudja.
itt a saját oldalukon le tudod ellenőrizni, hogy milyen üzemanyagok vannak az egyes kutakon - és van Racing 100-as a Gyömrőin is. Viszont tényleg nem értem, hogy mibe kerülne nekik, ha már van egy ilyen szép keresőjük is, feltüntetni az árát.
Mondjuk szerintem a szabályozás is rossz, elég lenne egy törvény, hogy a cégeknek kötelezően fel kell tüntetni az összes árat valós időben, amit alkalmaznak a kútjaikon, és akkor nem lenne ez a titkolózós játék, hogy nem tudod kideríteni előre, hogy mibe fog kerülni a benzin az adott kúton, ahova tervezel menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!