Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holtankoljak.hu oldal él még?

Holtankoljak.hu oldal él még?

Figyelt kérdés

Bejön az oldal és működik is, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy már nem frissítik az oldalt. Nálunk itt a városban 5-6 kút van, azok árai már jó pár hete nem változtak.

Egyébként van még valami ilyesmi oldal a neten? Jó lenne tudni hol éri meg tankolni.

2014. jan. 1. 11:20
 1/4 szántóvető ***** válasza:

nekem ezt írja a keresőm: [link]

lehet hogy unalmukban hackerek frissítik :)

2014. jan. 1. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem működik az oldal,de azt írja ki a kutakhoz,hogy Nem közölt adatot,vagy hamarosan,meg zárva. És itt Fejér megyében 70 kútból 5-nél lehet tudni,hogy mi mennyi.
2014. jan. 1. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is látok árakat. Nálam is él az oldal. Viszont ezek az árak köszönő viszonyban sincsenek azokkal amik az itteni 5-6 kútnál vannak. Szerintem ez az oldalt már nem frissíti a tulaja.
2014. jan. 1. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Az üzemanyagárakat már rég nem nézem ott. Már jó ideje a legtöbb kútra azt írják hogy hamarosan vagy hogy nem közölte.

A híreknél ritkán, kb havonta egyszer-kétszer utólag(!) beírják hogy éppen nőttek vagy csökkentek az árak. De mondjuk utólag én is látom a kúton.

2014. jan. 5. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!