Mennyibe kerül egy ford mustang?
Újonnan sem drága autó, talán 12-14 milliótól indul, egy komolyabb családi Peugeot ára.
Használtan már feléért vannak 10 évesek.
Én is ilyen 12-14 millióra emlékeztem, de most ahogy nézem az árakat van az 15-16 is. Úgy látszik itt is, mint minden más márkánál az utóbbi egy-két évben, emelés volt.
Ezzel együtt én sem tartom relatív drágának. Most nyilván nem a saját pénztárcámhoz hasonlítom, mert valószínűleg az életben nem tudok ennyit autóra költeni. De ha azt nézzük, hogy egy jobban felszerelt nem alapmotoros sima Asta is karcolja a 10 milliót, egy kis A3-ast nem hozol ki 10 alatt, extrázva meg az is lehet akár 15-16 millió is, egyáltalán nem vészes az ára.
A Mustang gyakorlatilag a széles rétegek számára elérhető sport(os) izomautó.
Gyakoelatilag Skoda Octavia, VW Passat, Audi A3 árban mozog.
Melyik Mustang? Mert a Mustangok ára nagyjából a használt 1,5 milliótól az idehaza 40-50 milliós Shelby GT500-ig terjed. Nem tudom melyikre gondolsz kedves kérdező.
Ha a mostani generációra, akkor azok újonnan alapáron mondjuk 15-16 millió (egy GT). Nem tudom van-e még 2.3 Ecoboost, az valamivel olcsóbb. De felextrázva se megy be szerintem huszonpár millió fölé.
Ár-Teljesítmény arányt tekintve nagyon jó áron van, relatíve olcsónak mondható.
8-as kommentre: A Mustang egyébként nem az a "rendes" muscle car (izomautó) kategória Amerikában. Valamivel kisebb annál (motor, meg külső méretre is). Ezeket inkább Pony Car-oknak nevezik.
Vagy sportos GT-t is hallottam már rá.
Én 2 éve majdnem vettem egy kitűnő állapotú V6-ost nem egészen 7 millióért, szóval viszonylag olcsón mérik. Az egyetlen ok amiért letettem róla, az a belső, nekem nagyon nem tetszett.
Az EcoBoost még olcsóbb lehet, de Mustangból nem vennék 4 hengereset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!