Kovácsautót szerintetek mennyire szidják, hogy így
betett a konkurenciának és letörte az árakat?
Figyelt kérdés
Szerintem szerelők nagyon utálhatják, akik idáig 100% haszonnal adták tovább az alkatrészt, meg unix, bárdi persze. :D
2020. dec. 3. 12:05
1/9 anonim válasza:
Én örülök nekik.
Én szerelem a kocsim a kisebb javításokat, nekem jók az áraik.🙃
2020. dec. 3. 12:24
2/9 anonim válasza:
Majd az idő, és a piac eldönti.
Az árletörés akkor ér valamit, ha az tartós.
Az Unix és a Bárdi mindíg is drága volt, de van, akinek az idő pénzt is ér, a tőlük berendelt alkatrészt néhány órán belül leszállítják, nem kell rá napokat várni.
Az autóhasználók többsége a szerelőkre van utalva, az a lényeg, ők kitől rendelik az alkatrészeket.
2020. dec. 3. 12:34
3/9 anonim válasza:
A Kovácsot leginkább a környékén dolgozó autószerelők szidják szerintem. Egy dolgot elértek vele: egyre ritkább az olyan autószerelő, aki engedi, hogy alkatrészt vigyenek hozzájuk a javítandó autóhoz.
2020. dec. 3. 13:12
4/9 anonim válasza:
Mért, most volt valami nagy árcsökkentés? Én nem tapasztalok ilyet. Helyben szoktam egy másik hasonló webes boltban vásárolni. Van árgarancia is náluk, tehát akár a kovácsnál, akár valami kis no-name webshopban ha olcsóbbak az árak, akkor ők is azt biztosítják. + így nincs szállítási költség és nem kell egész nap a futárt várnom. Nekem ez is szempont. A munkám se olyan, hogy bármikor kiszaladhatok, mert itt a futár. A másiknak az üzlete meg még útba is esik, oda szoktam kérni személyes átvétellel a cuccokat. Rendszeresen nézem a kovács kínálatát, de még semmit nem tudtam onnan rendelni, ami tényleg megérte volna.
2020. dec. 3. 13:14
5/9 anonim válasza:
Ja az említett Bárdi meg Unix a másik, amit már nem is nézek, mert irdatlan drága. Ezekből se vettem még semmit soha.
2020. dec. 3. 13:16
6/9 Beviz Elek válasza:
Nincs mit szidni rajta, semmivel sem jobb mint az autodoc vagy millió másik webáruház.
A Bárdi, Unix tényleg drága, de ne felejtsd el hogy mindkettő rengeteg boltot fenntart. Besétálsz, jó esetben polcról leveszik az árut, ha nincs éppen akkor akár aznap, de legkésőbb másnap reggel megkapod.
Egy webáruház olcsóbban tud működni, de reggel 3hengerezik a kocsid, kitalálod hogy mi lehet a gondja és megrendeled az alkatrészt. Jó esetben 3-4 nap mire megkapod, gyorsan ki is cseréled de nem lett jobb, kutathatod tovább a hibát, megrendelhetsz valami mást és várhatsz megint 3-4 napot. A sokat szidott kereskedések segítségével 1 nap alatt megoldod ugyanezt.
2020. dec. 3. 15:05
7/9 anonim válasza:
Nekem nem tűnik olcsónak.Én nem is vettem még tőlük semmit.Autodoc-ról rendelek most már mindent.A kuplungszettel,így 60 ezer Ft-ot spóroltam.Autodocon 70ezer volt,a kovácsautón 130ezer Ft.
2020. dec. 3. 17:54
8/9 anonim válasza:
Akkora konkurencia hogy sokan nem is hallottak még róla.
2020. dec. 3. 21:16
9/9 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, hogy nekik van saját szervizük és megéri a féláron adott alkatrészekkel csinálni. A többi szerelőnek meg sír a szája mikor viszed hozzá a cuccot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!