Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma? Renault...

Mi lehet a probléma? Renault Scenic 2 2005 1.9dci?

Figyelt kérdés
Pár napja olyat produkált az autó, hogy csipog és kigyulladt hogy nem tölt a generátor. De alapjaraton. Szerelő megnézte de pörög a generátor. Lefújta wd40el. Kigyulladt, de el is tűnt. Van amikor fel sem adta hogy stop és az akksi jelet. Megettem vele most kb 50km kigyulladt, haza értem és újra akartam indítani de nem indul. Olyan mintha elmenne az áram (bocsi nő vagyok) pörög egy kicsit és leold. Nem tudom máshogy elmondani. Nagy lehet a baj? Pont most akartam eladni.

2020. nov. 30. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha egy szakember megnézné mert így érthetetlen amit leírsz.
2020. nov. 30. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom jobban elmagyarazni. Nem indul most. Akar, de nem indul, és elmegy minden a kijelzőn. Ha pedig leveszem a lábam a kuplungról vissza jön a kijelző. Előzménye az volt hogy kigyulladt a stop és az akkumulátor kijelző. Erre azt hitték hogy generátor vagy akksi lesz de egyik se
2020. nov. 30. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Tehát a szerelő megállapította, hogy pörög a generátor? WOW

Utána lefújta WD40-el?👍👌

Ez egy óvodás volt?

Vidd el egy rendes szerelőhöz, mert valamiért nem tölt a generátor, és mostmár az akksid is kuka.

2020. nov. 30. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen valószínű generátor mert a párom akksit cserélt és most indul. Pedig új akksi volt benne. Akkor most az kuka fel sem lehet tölteni?
2020. nov. 30. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod, de mivel gyakorlatilag nullára merült nem valószínű, hogy jó lesz.

Viszont addig ne használjátok az autót , amíg a generátort meg nem nézi, illetve javítja egy szerelő (nem az aki megállapította hogy forog😁), mert most gyakorlatilag akksiról megy az autó. Sorra fogja kinyírni az akksikat.

2020. nov. 30. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy néz ki holnap kiszedik a generátort csak ebből kicsit kacifántos
2020. nov. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!