Vajon lehetne itthon, közúton szabályosan használni Sebastian Vettel bukósisakját, amit jótékony célra elárverez?
Figyelt kérdés
Vajon megkapta az ECE-R tanúsítást? :D Érdekes volna, ha egy ilyennel megállítana a rendőr motorozás közben, majd megbüntetne, amiért szabálytalan a bukósisakom :)
2020. nov. 30. 00:10
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy lehet használni, vagy lehet, hogy megbüntetne a rendőr? 😜
2020. nov. 30. 00:19
3/17 anonim válasza:
Nekem van egy rendőr ismerősöm, ha gondolod holnap megkérdezem tőle.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy ő tudja az F1-es sisakok specifikációit :) De kíváncsi volnék, ő mit mond erre amúgy. Szerintem azt fogja mondani, hogy ha van ECE, akkor szabad használni, ha nincs, akkor nem.
2020. nov. 30. 00:29
7/17 anonim válasza:
Tisztán a szabályokat követve nem lehet, hiszen mint mondtad, nincs meg a szükséges tanúsítványa. Viszont ha tudod igazolni, hogy az nem egy hamisítvány, hanem egy valódi F1-es sisak (ezt elég könnyű bizonyítani akár ott a helyszínen) akkor baromira nem érdekelné őket a tanúsítvány, nem megbüntetnének meg. Ha netán mégis valami pénisz kapna el és megbüntetne, akkor szerintem jó eséllyel fellebbezhetnél.
8/17 anonim válasza:
Valamennyi F1-ben használt sisak, meg kell hogy feleljen a legszigorúbb szabványoknak. Ha nem így lenne, rajthoz állni sem engednék. Eltérésük, egyediségük, csupán a festésben nyilvánul meg.
Szóval miért is nevezed "szabálytalan"-nak?
9/17 anonim válasza:
Szabákyos nem is akárhogyan, nagyon szabályos..
10/17 anonim válasza:
Még egy gondolat.
Mutass már egy olyan motorost, akivel ellenőrzéskor levetették a sisakot, és ellenőrizték annak a certifikációját. ;)
(#8 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!