Lehet hogy jövőre a dízel autókat utánunk dobják majd néhány tízezresért? Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 10:06
1/16 anonim válasza:
Akkor fog esni az áruk, ha elkezdik őket tényleg kitiltani helyekről. Ha csak az árusításukat tiltják be, akkor még az is lehet, hogy többet fognak kérni a használtakért, mivel egyre ritkább lesz, miközben a használhatósága nem csökken...
2/16 anonim válasza:
Igen, pont mint 2016ban a dízelbotrány után, akkor is ezt írták, hogy ingyen fogják osztogatni Németben a dízeleket, mert senkinek nem fog kelleni. Így hoztam 2016ban én is 2014es V8 TDI Audi A8-ast, még nekem fizettek hogy elhozzam.
4/16 Koplárovics Béci válasza:
Reménykedni lehet, csak nem tudom mire mész, ha maximum arra lesz jó addigra egy dízel autó, hogy az udvaron álljon.
5/16 anonim válasza:
Nem hülyék a nyugatiak, hiába reményekdsz... Új dízeleket már kevesebbet vesznek, ennyi volt az összes változás.
6/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet bennem van a hiba de abból, hogy betiltják az új dízel autók értékesítését inkább következik az, hogy a használtnak feljebb megy az ára, mintsem az hogy beesne.
8/16 anonim válasza:
Egyébként tízezerért bringát se kapsz de tán még rollert se, szóval gondold át a számokat.
9/16 anonim válasza:
Biztosan nem. Az lehet hogy egyes autókat mondjuk az erősen 10-20 éveseket amik még a régi konstrukciók azokat lehet jóval olcsóbban megfogod tudni venni, viszont ha idehaza is elkezdik kitiltani a dízeleket akkor kitörölheted mert nem fogod tudni használni rendesen.
10/16 anonim válasza:
Ez és a hasonló kérdések még csak trollkodni is gyenge.
Vegyétek már észre magatokat hogy semmire nem mentek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!