Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntethet a rendőr ha...

Megbüntethet a rendőr ha dekor világítás van a szélvédőmön?

Figyelt kérdés

Dobozos ISUZU 3,5t teherautóval járok és két oldalra a szélvédőre tapadókoronggal egy ilyen dekor világítást raktam: [link]

Múltkor képes volt főúton lakott területen kívül utánam fordulni és cseszegetni hogy mi ez meg hogy azonnal iktassam ki stb.

Se jogsit semmit nem kért csak ezért jött utánam aztán tovább is mentek.

Nem vakít el senkit és engem sem zavar az éjszakai vezetés közben.

Kamionosok is teljesen ki vannak világítva és őket is csesztetik vajon?

Röviden a kérdés hogy meg tud-e büntetni érte?

2020. nov. 27. 11:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Rendben van. Remélem, majd valaki végigkulcsozza az autódat egy parkolóban.

Nem, nem kicsinyes bosszú, vagy káröröm végett.

Pusztán azért, hogy megértsd, miért vannak a szabályok, és miért nem jó, ha az ember önként kivonja magát azok hatálya alól.

Mert hate azt mondod, rád nem vonatkozik ez vagy az a szabály, akkor tőlem, vagy bárki mástól milyen morális alapon várod el, hogy betartsuk azokat?

És milyen alapon várnád el, hogy te dönthesd el, miket nem tartunk be?

Én például szívesen összegraffitizném az autódat. Még sosem fújtam autót, de szívesen kipróbálnám, és miért ne lehetne a tiéd az első?

De lehet, hogy más valaki úgy döntene, szívesen megdöngetné a lányodat, mikor megy haza este. Miért ne tehetné? Mért ne lophatná el Kolompár Ronáldinyó az autódat, amit összefújtam? Hiszen ő is dönthet úgy, hoyg rá nem vonatkozik az a törvény...

2020. nov. 27. 19:05
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Elől fehér/kadmiumsárga lehet, nem piros meg zöld
2020. nov. 27. 19:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Amúgy én csak a miértjét nem értem, ettől se több se kevesebb nem leszel a forgalomba, max lesz pár " na ott jön a nagymagyar " vagy hasonló megjegyzés amit persze nem hallasz, arról nem beszélve, hogy szerintem belülről is iszonyat zavaró lehet egy idő után.
2020. nov. 28. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!