Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hajtják ki a visszapilla...

Miért hajtják ki a visszapillantót?

Figyelt kérdés
Sok autónál láttam már (egy lakótelepen), hogy kihajtják a visszapillantójukat. A normál állásához képest kifelé. Ki és miért csinál ilyet?

2020. nov. 25. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Hogyhogy kifelé? Alapból kifelé áll. Ha minden rendben akkor meg nem tudod előrefelé kihajtani.
2020. nov. 25. 11:01
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

,,A normál állásához képest kifelé. "

Te ezen mit nem értettél??

2020. nov. 25. 11:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a tulaj csinálta.

Inkább a mellette elhaladó autók előrenyomták, vagy valaki szórakozott.

2020. nov. 25. 11:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelek, hogy véletlen nekiütközött egy másik kocsi.
2020. nov. 25. 11:12
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

#2 Mit nem ért ezen? Teljesen jogosan értetlenkedik, szerintem te vagy itt a hülye :D

Nincs olyan, hogy normál álláshoz képest még kifelé. A tükröknek van egy végpozíciója (ez a normál állás). Nem tudod hátrébb hajtani anélkül, hogy ne törnéd le.

2020. nov. 25. 11:18
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg autónál kifele is hajtható a tükör, majd ha neked is lesz egyszer autód megtudod :)
2020. nov. 25. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
A kérdező leírta, hogy kifelé hajtott tükröket látott nem letörteket... Hihetetlen, hogy egyes embereknek milyen a szövegértése...
2020. nov. 25. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Hát ne haragudj, elég sok autót láttam már. De olyat még nem, amin kifelé is hajtható a tükör :D. Lehet van egy kettő elvétve, nem tudom. De hogy nem RENGETEG, és egy lakótelepen nem több, arra fogadni mernék...

De ha majd lesz egyszer autód, megtudod azt mondja :D Családban 4 autó van. 2 német, egy amerikai, meg egy japán. Egyiken sem hajtható kifelé a tükör. De biztos egy csomó ilyen autó van igen... Sorolj fel 5 típust légyszi.

Ezzel párhuzamosan megkérnék mindenkit, akinek olyan kocsija van hogy hajtható a tükre KIFELE, az jelezze itt. Biztos sokan lesznek.

Úgyhogy légyszi ne magyarázd meg, hogy egy csomó ilyen van és tök normális jelenség, mert nem. Konkrétan én még életemben nem láttam ilyet...

Szerintem a tükrök 99%-a olyan, hogy hajtod kifele, és érzed ahogy beugrik a helyére. Itt elér egy végpontot, hátrébb hajtani fizikailag nem tudod...

Illetve de... persze. Tudod hajtani. De az nem rendeltetésszerű használat...

2020. nov. 25. 11:30
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem :D Melyik ponttól számít már kifelé? Mi az, hogy normál állás? Nincs normál állás, mivel az mindenkinek más. Bár tudom, vannak olyan okoskák, akik nem állítják a tükröt, úgyse használják.
2020. nov. 25. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
A visszapillantóról volt szó nem a tükörlapról amit mindenki magának állít be...
2020. nov. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!