Miért hajtják ki a visszapillantót?
,,A normál állásához képest kifelé. "
Te ezen mit nem értettél??
Nem hiszem, hogy a tulaj csinálta.
Inkább a mellette elhaladó autók előrenyomták, vagy valaki szórakozott.
#2 Mit nem ért ezen? Teljesen jogosan értetlenkedik, szerintem te vagy itt a hülye :D
Nincs olyan, hogy normál álláshoz képest még kifelé. A tükröknek van egy végpozíciója (ez a normál állás). Nem tudod hátrébb hajtani anélkül, hogy ne törnéd le.
Hát ne haragudj, elég sok autót láttam már. De olyat még nem, amin kifelé is hajtható a tükör :D. Lehet van egy kettő elvétve, nem tudom. De hogy nem RENGETEG, és egy lakótelepen nem több, arra fogadni mernék...
De ha majd lesz egyszer autód, megtudod azt mondja :D Családban 4 autó van. 2 német, egy amerikai, meg egy japán. Egyiken sem hajtható kifelé a tükör. De biztos egy csomó ilyen autó van igen... Sorolj fel 5 típust légyszi.
Ezzel párhuzamosan megkérnék mindenkit, akinek olyan kocsija van hogy hajtható a tükre KIFELE, az jelezze itt. Biztos sokan lesznek.
Úgyhogy légyszi ne magyarázd meg, hogy egy csomó ilyen van és tök normális jelenség, mert nem. Konkrétan én még életemben nem láttam ilyet...
Szerintem a tükrök 99%-a olyan, hogy hajtod kifele, és érzed ahogy beugrik a helyére. Itt elér egy végpontot, hátrébb hajtani fizikailag nem tudod...
Illetve de... persze. Tudod hajtani. De az nem rendeltetésszerű használat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!