Melyik autó tudd a legolcsóbban elvinni A pontból B-be amelyre számíthatok legalább 15-20 évig?
Régi swift.
1.0
1.3
vagy 1.6
Ha nagyon alacsony fogyasztásra vágysz akkor Ferdehátú 1.0 vagy 1.3
ha nem hajtod szét 6~ literrel kimennek a világból, és 15 ezer ft egy új motor bele szóval nem kell félni. Olyat kell kifogni aminek nem rohad az allja mert azoknak csak az a bajuk.
Mit takar hogy szívás? Meg ha egy nagyon csóró megtudja oldani az elég jó.
16-os
A rohadással lesz baj szerintem de jól hangzik egyébként
15 éve vett kollégám egy új Volkswagen Polo-t, a 15 év alatt alig ment vele 60ezer km-t, ennek megfelelően alig romlott el valami rajta ami miatt szerelőhöz kellett volna vele járni. Évente 1x-2x elvitte a szerelőhöz, hogy nézze át van-e valami gond és kell-e rajta valamit javítani.
Kb. akármilyen autót veszel, ha keveset használod akkor kevés gond is lesz vele.
Van az a szint amikor elgondolkodnék azon, hogy inkább bérelnék egy autót akkor amikor tényleg kell minthogy lenne egy sajátom amit alig használok.
Én 3 éve használom a mostani autóm, ez alatt 110ezer km ment bele (nagyobb része az elmúlt 1 évben), viszont annyit változott az autózási szokásom, hogy úgy érzem ideje váltani valami tágasabb, kényelmesebb autóra. Nekem ezért a 15 év elég sok idő lenne. De ha fixen tudom, hogy az elkövetkező 15 évben semmi nem fog változni akkor tuti inkább egy új autót vennék. Egyre jobb anyagokból vannak és a korrózióvédelem szempontjából pár típust leszámítva sokat javultak. Ez már csak azért is fontos mert, ha már látszódik a rozsda akkor valszeg ahol nem látszik ott már el van rohadva. Egy jó lakatos meg ritka és drágán is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!