Milyen következményei vannak, hogy kimaradt a 12 hónapos karbantartása az autómnak?
Mi van? Ennek mi köze a cascohoz?
Legrosszabb esetben a garanciát bukod el. De menj vissza oda, ahol csinálták, valószínűleg korigálják.
Hát én is nekifutottam többször, de nem teljesen sikerült megérteni mi a kérdés - az a megyei szál végképp nem tiszta.
Aki tuti tudja, az az, aki pecsételte, de az nem biztos, hogy fog ide írni, ezért vagy hívd fel, vagy vidd vissza az autót.
túlaggódod..én már a sokadik új autómat vittem átvizsgálásra, kicsit várattak, aztán mehettem..én vittem vissza a könyvecskét, hogy bocsámat de "elfelejtődött" a beírás, bélyegző..aztán újból vissza, ,ert a pálappal odébb található üregvizsgálat is lemaradt..
Ha újnaz autód, néhány évig a szerelők úgy vannak vele, ez potya meló, mert négy évig hibátlan, a műszakin is pik-pak egyből átmegy.
Ha mindent tudnál, akkor omlanál csak össze igazán. Ne aggodalmaskodj, főleg ha japó autód van.
Az 1 hónapos szerviz kihagyása hiba volt. Gyári olajba speciális adalékok vannak, és az esetleges apró gyártási hibákból származó fémszemcséket ebben az időben koptatja le a motor. Te egy évig jártál ezzel a koszos olajjal. Kár volt.
Hívd fel a szervizt és mond meg neki, hogy rossz helyre pecsételtek. Visszaviszed a szervizkönyvet és kijavítják a dokumentációs hibát.
Az első új autómat sosem vittem szervizbe, megoldottunk otthon mindent. Aztán új autóra cseréltem volna ott, ahol vettem az előzőt. Az üres könyv láttán(már látta a leadandó autómat)a szervizvezetőnek szeme sem rebbent, simán kitöltötte az összes lapot, és már vitték is az eladótérbe(friss műszakija volt).
A biztosító ilyennel nem foglalkozik, a szerviz véleményét kéri maximum..
Mit aggódsz? Maradt egy kis pénzed.
A kutyát nem érdekli manapság ez a pecsételős marhaság, nincs semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!