Ha most jár le a műszakim akkor a veszélyhelyzet miatt lehet halasztania műszakivizsgát?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 16:00
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet. Egyelőre 2021.04.08-ig.
A veszélyhelyzet miatt ez még lehet későbbi dátum is.
2/5 anonim válasza:
nem lehet
december 21 ig érvényesek a müszakik
Most nincs kijárási tilallom, igy hiába van vészhelyzet kihírdatve, nincs halasztás a müszakiknál...
3/5 anonim válasza:
lehet..ezt Orbán mondta személyesen bele a
kamerába. Ha valami bukta van műszaki hiba miatt, úgyis te viszed a balhét. Bátran érdeklődj, mert láttam nyitva vizsgaállomást. Lehet hogynők kalandból megcsinálják.
De a lényeg, hogy kitolódott az időpontmbüntetés nélkül. Mindenesetre én nem bíznám a szerencsére. Keress a gúglin működővizsgaállomást. Jobb a békesség.
5/5 anonim válasza:
Múlt hét kedden túl voltam rajta. Eszembe nem jutott halogatni. Pont ugyanúgy működött, mint bármikor máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!