Hogy van embereknek pénzük ilyen szuper sportautókra? Egyáltalán pénzből van ilyenük?
Én igazából nagyon örülök, ha valakinek nagyon jó autója van, amit csak így leesett állal nézek kb.. 🙂😁🤩
De egyszerűen nem jövök rá, hogy pl az extreme hosszú raszta hajú, 23 éves tréninges srácnak honnan van vadi új Ford Mustang-ja, ami ilyen nagyon sportosra van megcsinálva?!😀🤩😍
Hogyan?
Mert nagyon tetszik...
Én is szeretnék ilyet! 🙂
Persze az autóra gondolok...🙂😁
De elég nagy a fantáziám, ezért is kérdezem, mert nem jut el az agyam odáig, hogy jah, ebből.
Szóval akkor miből is?
Ha belegondolunk, egy praktikátlan sport/izomautó erősen rétegérdeklődés tárgya.
Egy szép balatoni nyaraló két-háromszoros értéke egy Mustang-nak, s több embert ismerek, akinek van, mint akinek nincs.
a Füredi úton állt egy Bugatti Veyron magyar rendszámmal..megnéztem a gúglin az árát, legalább egy évig várni kell rá, és csak 990 millió..
Amúgy egy évre rá olvastam, hogy eladó.
Ford Mustang ne legyen már a non-plus-ultra. Nyugaton hülyegyerek-autó kategória, bagóért veszik, mint nálunk a szakadt BMW-ket.
A tényleg komoly autókat, mint Ferrari, Koenigsegg, stb. meg mind lízingelik. Akinek van havi 2-3 milliós bevétele megengedheti magának a pár százezres kiesést.
Azért itt sokan el vannak tévedve a nagyságrendekkel.
2-3 millióból Ferrari, meg Koenigsegg... 😂
Akkor anyám is azzal járna, nem egy Santa Fe-vel.
2-3 milliós adózott, tiszta nyeresége van egy ügyesebb (de nem sztár) ügyvédnek, egy soproni/móvári magánfogorvosnak (ezt személyes tapasztalatból mondom), egy plasztikai sebésznek, egy jólmenő, kisebb panzió vagy étterem tulajdonosának, esetleg egy közepes területen gazdálkodó termelőnek.
A fenti kategóriát képviselő autót azok tartják fenn, akiknek egy 0-át minimum odatehetsz a 2-3 milliós havi bevétel mellé.
"a Füredi úton állt egy Bugatti Veyron magyar rendszámmal.."
Ez biztos? Évek óta érdekel ez a téma, hogy akkor létezik e az a bizonyos magyar Bugatti, vagy sem?? De még mindig semmi konkrétum, vagy kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!