Ajánlanátok megbízható 1.6-os benzines autókat?
Eldöntöttem, hogy megveszem első autómat, és mindenképpen 1.6-os(esetleg1.8)benzines ferdehátút, (vagy kupét) szeretnék. 800ezerft a max.
Tisztába vagyok az általános Golf, Corolla döntésekkel, ezekre keresnék alternatívát.
Opel Astra J (sedan) Nincs még típushibája sem. De nagyon jó a vezetési élmén, sőt az autó hangja is. Imádom minden téren. Kényelem, megbízhatóság. Soha nem is akarom lecserélni. Egyenlőre úgy állok vele, hogy megy ameddig megy. És eddig semmi jele arra, hogy valamire költeni kellene plusszban. Motorja bírja faszán.
Viszont ajánlanám a világon legtöbb példányban eladott (10 milla +) toyota corollát. Pl a 2013 1.6-os kivitelt. Garantált minőség!
Köszönöm a válaszokat, mindenképpen megnezem ezeket.
#6 sajnos ezekre nincs pénzem. 800ezer a keret, ezek meg 2misiből vannak meg kb
Skoda Octavia.
Ősi egy konstrukció az 1.6-os benzinmotoruk, ezáltal kiforrott és nincs túlbonyolítva. 100-105 lóerő körül vannak. Ez szerintem bőven elegendő, ha nem versenygépet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!