Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom hogy az autó...

Honnan tudom hogy az autó akkumulátora megérett a cserére?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem kell olyan sűrűn cserélni, de ha már nehezen indul és xedik eset (töltések utána is) hogy hamar lemerül, akkor ideje cserélni, ha még mindig fenn áll a probléma, akkor generátor csere
2010. aug. 10. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha egyszer lemerül meg lehet próbálni a töltést is?
2010. aug. 10. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt egyszer, hogy a kocsim szerelőnél állt 2 hétig mert megtörtem és ott az 1 hét állás után nem indult. Töltőre raktam, beindult és azóta jó. Utána fél évvel mennék Tescoba és nem indult. Leszartam és vetem bele új akksit. Azóta jó.
2010. aug. 10. 23:41
 4/6 waltkowalsky válasza:
Hát én onnan jöttem rá hogy cserés, hogy télen nem tudta már meg forgatni a motort... A hidegben hamarabb kiderül. Vettem egy újat, nagyobbat, igy -20C-ban (ausztria) is pöcc-röff...
2010. aug. 11. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, pont ezért vannak a töltők, nem kell újat venni ha lemerül.
2010. aug. 11. 16:18
 6/6 waltkowalsky válasza:

Persze ha van garázsod...

De viccet félre téve, kb. 2 hétig játszottuk a bebikázást reggelente. Isten áldja a segítökész embereket.

2010. aug. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!