Honnan tudom hogy az autó akkumulátora megérett a cserére?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:14
1/6 anonim válasza:
Igazából nem kell olyan sűrűn cserélni, de ha már nehezen indul és xedik eset (töltések utána is) hogy hamar lemerül, akkor ideje cserélni, ha még mindig fenn áll a probléma, akkor generátor csere
2/6 A kérdező kommentje:
Ha egyszer lemerül meg lehet próbálni a töltést is?
2010. aug. 10. 21:21
3/6 anonim válasza:
Nekem volt egyszer, hogy a kocsim szerelőnél állt 2 hétig mert megtörtem és ott az 1 hét állás után nem indult. Töltőre raktam, beindult és azóta jó. Utána fél évvel mennék Tescoba és nem indult. Leszartam és vetem bele új akksit. Azóta jó.
4/6 waltkowalsky válasza:
Hát én onnan jöttem rá hogy cserés, hogy télen nem tudta már meg forgatni a motort... A hidegben hamarabb kiderül. Vettem egy újat, nagyobbat, igy -20C-ban (ausztria) is pöcc-röff...
5/6 anonim válasza:
Igen, pont ezért vannak a töltők, nem kell újat venni ha lemerül.
6/6 waltkowalsky válasza:
Persze ha van garázsod...
De viccet félre téve, kb. 2 hétig játszottuk a bebikázást reggelente. Isten áldja a segítökész embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!