Miért nem megy benzin a Simson s51n hengerembe?
Sziasztok!
15 éve állt a Simsonom fel szerettem volna újítani de nem akar indulni és a gyertya teljesen száraz. Tettem benzint a karburátorba hátha a tűszeleppel van a baj (bár volt cserélve a tűszelep) de így sincsen semmi. Teljesen új henger, hengerfej, tank, dugattyú és gyűrűk.
Válaszokat előre is köszönöm!
A henger alá a papírtömítést te vágtad? Nem felejtetted el kivágni az átömlő furatoknál a papírt?
Csodák pedig nincsenek, le kéne venni a kipufogó csonkot és a karburátoron dezodorral befújva elindítani. Ha nem jön ki a dezodoros köd a másik végén, akkor ott valami dugulás van, de minden esetre sok minden kiderülne a kísérletből.
Még egy kérdés
Milyen spray-t kell használni,szilikon spray vagy féktisztító?
Az igazat megvallva egy mezei hónalj dezodorra gondoltam. Annak a hajtógáza könnyedén berobban a hengerben, ezért gyorsan kiderül, hogy a gyújtás, kompresszió, átöblítés rendben van-e.
-Ha felpörög tőle a motor, akkor valóban nem kap benzint a karburátorból.
-Ha be se robban, akkor nem jó a gyújtás (se), vagy tényleg nincs kivágva az átömlőknél a tömítés.
-Ha berobban, de hamar befullad, akkor el van dugulva a kipufogó.
Féktisztítót szerintem ne, az talán tűzveszélyesebb a szükségesnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!