Mi lehet a gond? Villog az izzitás jel.
Figyelt kérdés
Elkezdet villogni az izzitás jele 1.9 tdi autóba leállitittam újra indítás után is aztán most negyedik indítás után már nemvillogot. Mitől lehetett? Spuri jg2 üzemanyag adalékot kapott nemrégiben lehet ez ok? Vagy mi okozhatja? Fenn állhat még a hiba ha már nem villog?2020. nov. 14. 18:03
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem a szerelő azt mondta izzitógyertya.
2020. nov. 14. 21:49
12/16 anonim válasza:
Megsúgom, arra pont nem jelez.
Az izzítórelére tud így jelezni, az izzítógyertyákra nem.
Egy 1.9 tdi tulaj, mellesleg szerelő.
Nézzétek már meg egy nyomorult vcds-el.
13/16 A kérdező kommentje:
Nagy gáz is lehet motorhiba? Spuri jg2 - tettem a prémium naftába. Remélem nem attól van ez...
2020. nov. 14. 22:11
14/16 anonim válasza:
Igen, lehet motorhiba is. Ezt írjuk az elejétől fogva.
Egyébként jó eséllyel leoldott valahonnan valami lerakódást, ami átkerült máshová, ezért bejelez. Mondjuk az EGR nem tud végállást érzékelni, mert oda összehordta a mocskot.
De komolyan, inkább kiolvasom neked, ha ennyire nem érted.
15/16 A kérdező kommentje:
Motor jól húz szép hangja van turbó jó. Kedden viszem szervizbe.
2020. nov. 14. 22:36
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor kell egy egr kiváló lekell dugózni.
2020. nov. 14. 22:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!