Eladjam ennyiért szerintetek?
Kezdetek elbizonytalanítani.... Most akkor többet is megér? Elvileg elég sokan érdeklődtek már, de most komolyan megvennék. A kereskedő leműszakiztatja ott, mert szeptember elején lejár, azért adtam be bizományiba mert nincs időm hirdetni, nem is tudom hol érdemes, nem a abban a városban dolgozom ahol lakok, és úgy gondoltam hogy így nagyobb az esélye hogy elkeljen.
Az autó 4 éve az enyém, csak hétvégente használtam egy héten max. 100 km.-t tettem meg vele, előzőleg egy autószerelőjé volt, ő teljesen karbantartotta, a kocsi rendben van. Már többen meg akarták venni, de mivel nem nagyon van pénze az embereknek, nem tudtak volna annyit adni érte amennyit "ér". Azért sajnálnám ennyiért odaadni mert teljesen egyedi a festés, M.o.-n nincs másnak ilyen autója, de 2 éve nem tudtam hogy meg kell válnunk egymástól, a pénz annyira nagyon nem kell hogy mindenáron eladjam, de fenntartani már sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!