Meddig tartsam még meg a 20 éves 300ekm-es autómat?
Figyelt kérdés
Ez egy Bmw e46 316 kombi 2000-es évj pont most lett benne 300ekm. Volt már törött is pontosan nem tudom mennyire de az oldala és az eleje is kapott,az egész autót átfújták már egyszer. Motorja jó(0 olajfogyasztás),váltója 2-őt kicsit nehezebben veszi,az alváz lett foltozva pár helyen,meg az ajtók alja,sávédők pár helyen(csiszolás,gittelés,hozzá lett fújva).A lengéscsillapítók is a vége felé járnak,gumik is. Úgy összességébe nem mutat rosszul most. Tartsam meg még pár évig és bontó vagy adjam el mert kapok még érte most kb 6-700at? (legalábbis szeretnék ennyit kapni érte ilyen környékén mozognak).2020. nov. 9. 11:23
11/11 anonim 

válasza:

#10: Tökéletesen értem. Nem véletlenül írtam, amit... Az, hogy te BMW szakértő vagy, mert van már tapasztalatod régi, hulladék BMW-vel, attól még pénzügyileg nem mindegy, mi hogyan és milyen ütemezésben folyik ki az emberek zsebéből.
Ezzel az autóval zsákutcába futott a kérdező, akárhogy szépítjük. Nincs értelme kicserélni egy hasonlóan problémás autóra, mert az is elviszi a pénzét. Meg kell próbálni életben tartani ameddig lehet és érdemes, addig meg spórolni és amikor jön a nagyobb kiadás, akkor kukázni az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!