Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit sikerült alkudnotok...

Mennyit sikerült alkudnotok vásárláskor a használtautó árából?

Figyelt kérdés

Ilyen példákra lennék kíváncsi, hogy pl.: "2004-es toyota corollát 880 ezerről 750-re sikerült alkudni" stb.

De írhattok akár olyanokat is, ahol 1 forintot nem engedett az eladó, vagy ahol sikerült akár 150-200 ezer forintot is alkudni.

2020. nov. 8. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
750 ezerről 700 ezerre, mert volt egy csúnya, mély karcolás az autón, ami a képeken még nem szerepelt.
2020. nov. 8. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
5 osnek: Cig.ny dolog? Kertel egy olajcseret es nyugodt szivvel hasznaltad a kocsit utana. Eloszor is egy eladotol ilyet kerni na az a c... dolog, a masik c...dolog meg az hogy nem voltal ott olajcserenel igy nem tudhatod hogy az olajcsere tenyleg megtortent. Na ez a c... dolog hogy meg egy olajcseren is sporolsz pedig alapszabaly a csere uj autonal.
2020. nov. 9. 00:29
 13/15 anonim ***** válasza:
12, tanulj meg olvasni. Rendes autókereskedéstől vettem, ami egyébként márkaszerviz is, kaptam számlát, tudod, van ilyen, nem csak a sarki adócsaló Feri bácsi szervize létezik, ahova te hordod a kocsidat 😄
2020. nov. 9. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Ford Mondeo 2005

1 millió volt vonóhorog és minden papír nélkül, papírokkal és horoggal elhoztam 950.000-ért.

2020. nov. 9. 07:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Skoda Fabia 2 2011 1.2 crtdi.

5 évesen kínálták 1.8 millióért. Kuplungja magasan fogott, hátsó betéten kb 2 mm kopófelület volt. Illetve világított a check engine, DPF szenzort kellett cserélni. Így kiszámoltam, hogy kb minden megcsinálva 200-at kéne rákölteni. Belementek. Megvettem 1.6-ért.

Rögtön cseréltettem a vezérlést, olajt, szűrőket, féket, kuplungot illetve a DPF szenzort. 4 év alatt a kötelező cseréken kívül nem kellett rá költeni.

2020. nov. 9. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!