Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit sikerült alkudnotok...

Mennyit sikerült alkudnotok vásárláskor a használtautó árából?

Figyelt kérdés

Ilyen példákra lennék kíváncsi, hogy pl.: "2004-es toyota corollát 880 ezerről 750-re sikerült alkudni" stb.

De írhattok akár olyanokat is, ahol 1 forintot nem engedett az eladó, vagy ahol sikerült akár 150-200 ezer forintot is alkudni.

2020. nov. 8. 17:23
1 2
 1/15 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Én nem szoktam alkudozni.

Egyrészt olyan autókat veszek ami 1-4 heti fizetésembe kerül, nem fogok erőlködni hogy fél-1 napi fizumat lealkudjam, másrészt olyan autót nézek aminek megfelel az ára, nem úgy indulok el hogy majd a feléből kezdek alkudozni.

Fel van tüntetve az ár, ha annyiért megfelel akkor viszem, ha nem akkor pedig ott hagyom.

Olyan hulladékba már futottam bele ahol az eladó bármennyit engedett volna csak vigyem el az autót, de ilyen hulladék viszont nem kell.

2020. nov. 8. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
300e-ből engedett egy 10-est.
2020. nov. 8. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Fugg attol hogy az auto milyen arban van. Egy 2000euros autobol 2-300 bal tobbet nem szokas alkudni. Viszont teljesen mas ha eszre veszel par hibat amirol o nem beszelt,ez maris jo alku alap. Enelkul nem nagyon fog menni a nagyobb alku. Persze dragabb autoknal tobbet lehet,en pl. 4300 ert vettem az enyemet,5000bol alkudtam.
2020. nov. 8. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalon állok. Megnézem mennyi az alja a kínálatnak évjárat kilométer. Annyiért felteszem. Legutóbb jött egy fazon az full extrázott automata autómért. Azt hittem agyon verem. Beszólt hogy ez automata és sokba jöhet a javítása. Ez az egy hirdetés volt fennt automatában abból az évjáratból hasonló kilométerrel. Csak kevésbé felextrázott autót hirdettek azonos áron. Mondtam, hogy mi a faxért jött ide amikor van fenn száz manuális. Neki nem adom el semennyiért, elkezdett comboskodni.
2020. nov. 8. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem alkudozom az árból, annyira c..ány dolog. 2005-ös Ignis, 740e HUF kereskedésből, nem működött a klíma, mondtam, hogy javítsák meg, cseréljék ki a hátsó lengőkarokat plusz kérek egy olajcserét, és viszem is az autót. Megcsináltak mindent rajta, így csak megvettem és elhoztam. Ennek 10 hónapja, semmi baja az autónak azóta se.
2020. nov. 8. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:

350-ből lealkudtam egy százast. :)

Utolsó. cigány dolog? de ha a kocsi nem ér annyit amennyiért kínálják, de kell?

2020. nov. 8. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:
7700euróból lealkudtam 400-at 5-öt akartam 7300 lett a vége.
2020. nov. 8. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Az elsőből kb. 6%-ot tudtam, a másodikból semennyit. Jó vétel volt mindkettő
2020. nov. 8. 21:15
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

Használt autót utoljára 2012-ben vettem. Ezt először 1.590.000-ért hirdették, végül 1.420.000-ért vettem meg. Ez tényleges alku volt, műszaki hiányosságokra hivatkozva: Bal hátsó felfüggesztés spirálrugósa törött, kanyarkövető xenon fényszóró hibalámpája világított a műszeregységen, minden fékbetét, féktárcsa kuka volt az autón.

A következő (mostani) autómat újonnan vettem 2018-ban. Ennek a listaára 9.100.000 volt, 7.320.000-ért vettem meg. Bár ennél nem kifejezetten alkudoztam, hanem ez volt a legolcsóbb árajánlat ugyan arra az összeállításra.

2020. nov. 8. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
átírási költséget és műszakit alkudtam a legutóbbinál csak a miheztartás végett
2020. nov. 8. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!