Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Félbemaradt jogsit ugyanonnan...

Félbemaradt jogsit ugyanonnan folytathatom?

Figyelt kérdés
20órát vezettem eddig, viszont most 1évet külföldön fogok dolgozni és utána valószínűleg inkább más autóiskolában folytatnám mert nem voltam megelégedve az iskolával. Ha újra beiratkozok akkor már csak a maradék 10órát kell levezetnem, nem kell előröl kezdenem?

2020. nov. 5. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kresz vizsgától számított 2 éven belül teszel sikeres forgalmi vizsgát, akkor nem kell újrakezdened.
2020. nov. 5. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Autós iskolát válthatsz, de ennek vannak költségei. (kb 5-20 ezer forint).

Az órákat természetesen onnan folytathatod ahonnan abbahagytad.

Arra viszont figyelj, hogy a KRESZ vizsga 2 évig érvényes, ez alatt SIKERES forgalmi vizsgát kell tenned, vagy elveszik a TELJSE tanfolyam (kiv. elsősegély).

Az ember ügyességétől függ, de ritka aki 30 óra alatt sikeres forgalmi vizsgát tesz. Az átlag inkább 40-50 óra. A sikeres vizsgák arány pedig 40-50%. Egy sikertelen vizsga után pedig 2-3 hét a következő időpont.

Ezeket mindenképp vedd figyelembe amikor a 2 éves határidőt ki akarod centizni. Szerintem jobban jársz, ha most gyorsan keresel egy autós iskolát, ahol ha többlet pénzért is de nagy óraszámban gyorsan letolják az oktatást. Mindig olcsóbb mint előről kezdeni.

2020. nov. 5. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha Én kérem akkor megpróbáltam 30órával is a vizsgát nem? Aztán, ha nem sikerül majd csak utána vezetek még
2020. nov. 5. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
*megpróbálhatom
2020. nov. 5. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Természetesen igen.

Ha megvan a minimum óraszám (éjszakai vezetés és levezetett kilométer is) akkor bármikor mehetsz vizsgázni. Ilyen téren az oktató csak javaslatot tehet.

Bár azért ha 10-15 percenként csinálsz valami bakit akkor tényleg idő és pénz pazarlás a vizsga.

2020. nov. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!