Melyik autót ajánlanátok?
Nemsokára lecserélem az autómat, két típust néztem amelyek közül szeretnék venni, amíg még találni normális példányt. Az egyik BMW E60, a másik Audi A6 C6.
Valaki tud előnyöket-hátrányokat mondani a típusokról? Ahogy elnéztem, az A6-os viszonylag olcsóbb, pedig még az is ami nem multitronic. Bár azt mondják, a A6-osnak korszerűbb a multimédia egysége, jobb mint a BMW iDrive rendszere, bár nekem a BMW-hez képest bonyolultabbnak tűnik a kezelése a sok gomb miatt (ugye az iDrive-nál nincs annyi gomb).
Igazából ilyen apróságokra lennék kíváncsi főleg tulajoktól, melyiknek mi az előnye illetve hátránya, a motorokról nagyjából tudom melyikeket érdemes kerülni, inkább minden más érdekelne, mi rossz és jó az adott típusokban.
A MMI-re mondják, hogy jobb volt mint a BMW iDrive-ja. De ennek semmi relevanciája, mindkét rendszer hatalmasat öregedett néhány év alatt, mert 2010-ben jött az android és az okoatelefonok, azóta minden autós rendszer nagyon elavultnak tűnik.
Az A6 oké hogy gömbölyű forma (sokan ezt imádtuk benne. De pont emiatt nagyon időtálló a forma, ha megnézitek, az Audik mindig kevésbbé tűnnek öregnek, mint az egyidős BMW-k vagy Mercik. Egyébként nekem volt ilyen A6osom, 3.0 TDI Quattro, sok-sok megtett km után csak a turbó füstölt el rajta (az is betudható korábbi felhasználásnak). Nagyon szerettem. 2es voltam.
8as
Pedig de. A C6os A6osok rendkivül jól tartják magukat. Pont a héten néztem meg egy 2005ös A6ost, 3.0 TDI-vel, mert el kéne adni, és a tulaj sajnos már nem tud vele foglalkozni. És lehidaltam, mennyire egyben van, és mennyire újszerű 330 ezer km után is. Alig van rajta kopásnyom.
7 voltam, egyenlőre nem eladó az autó.
Osztom a 8-as véleményét, több tucatot láttam már és mind le volt rúgva, persze meg lehet barátkozni a repedezett bőrrel és az elkopott felületekkel de akinek erre van igénye annak minden mindegy csak Audi vagy Bmw legyen.
Az újszerű egy nagyon relatív szó, van új és a többi ami nem új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!