Azok, akik kihangosítót használnak az autójukban egy dugóban állva, vajon tudják, hogy minden kihallatszik?
Semmi bajom a kihangosítósokkal, sőt, örülök, hogy nem kézben tartott telefonnal telefonálnak.
De rendszeresen hallom, és értem, hogy felhúzott ablaknál mit beszélnek. Vajon ezt tudják a bent ülők? :) Családi témáknál néha pironkodva állok, és hallgatok, hogy miért is kell ismét nőgyógyászhoz menni anyunak.
Valószínűleg nem tudják, és csukott ablaknál azt hiszik, más nem hallja.
Kérdés, hogy milyen hangerőn mehet a telefonhang, hogy kihallatszik.
És akkor mi van? Utcán pl nem telefonálsz, mert juj mi van, ha egy idegen meghallja hogy valakivel miről beszélgetsz?!
Amúgy ennek is állítható a hangereje, nem kell feltétlenül ordíttatni.
Kívülről még nem hallottam saját magamat. De mikor valaki szól hozzám az autó mellett állva és már ordít, akkor se hallok egy mukkot sem ha fel van húzva az ablak. Mondjuk az is igaz, hoyg az autó megrendelésekor én kértem olyan csomagot, ami hangszigetelő üvegezést + extra hangszigetelést tartalmaz. (Nem, nem a telefonálás miatt. Hanem sokat ingázok autópályán és imádom, hogy 130-140-es tempónál is alig van menetzaj, csendesen suhan az autó.)
Engem szimplán nem érdekel.
Panelban lakom, az is hallatszik ha valaki hugyozni megy felettünk és csobog. Meg azt is hallom ha bárki bármit mond az utcán, pedig a negyediken lakom. Ha egész nap azt figyelném ki hallja és ki nem akkor csendben ülnék.
Igen, de nem érdekli őket.
Nálunk az van hogy feleség jön haza anyós ordít a kihangositoban a kocsi még az utcán és hallom anyost ordítani közben a birkák begetnek a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!