Mennyire fontos az autó belső ergonómiája, teljesítménye?
Nektek mennyire? Vagy mindegy, csak egy közlekedési eszköz ami elvisz A-ból B-be tökmindegy hogy?
Tehát ha én vágyódom egy jobb, kényelmesebb, csendesebb autóra ami most kerül 2x annyiba mint 4 éve az első autónkat amiért vettük, akkor az merő lustaság, kényelmesség, sznobság, örüljek hogy nem busszal/vonattal kell járnom, vagy pedig alap igény is lehet akár, úgymond mondhatom hogy megérdemlem és a családom, amiért nem kell rosszul érezzem magam?
Mégis mi a célod ezzel a kérdéssel?
Ha neked fontos, akkor vegyél egy kényelmes és igényes belsővel kialakított autót. Mit érdekel a többi?
Elárulok egy titkot: a kivert kutyát nem érdekli, hogy te mennyi pénzért milyen autót veszel.
Én már adatam el nagyon megbízható autót azért, mert nem volt kényelmes, csendes. Igen, ez számít, főleg, ha napi 2 órát ingázik az ember.
Teljesítmény is fontos, most 150 lóerős az autóm, dízel, amit ez nyújt teljesítményben, az alá már nem adok (mondjuk sokkal több sem kéne). Elég egyszer megtapasztalni a nyomatékot, hogy többé ne üljél három hengeres turbós gépbe.
4. olvasd már el a második bekezdést a kiírásban
ez nem kérdés, hanem rant
Ha van rá pénzed, akkor vegyél. Ha nincs, és emiatt vennél fel hitelt, akkor ne vegyél.
Nincs baj a kényelemmel, ha belefér a keretbe, de nem érdemes eladósodni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!