Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kia vagy Toyota autót vásároljak?

Kia vagy Toyota autót vásároljak?

Figyelt kérdés

Nagycsaládosan szeretnénk egy használt autóra beruházni, a keret nagyjából 2-2,5M forint.

Dízel, kizárólag keleti gyártmányú, 2010-nél fiatalabb, manuális váltós kombi autót keresetünk.

Kia Cee'd SW 1.6 CRDi és Toyota Avensis D-4D Sol a két autó, amit kiszemeltünk. Mindkettő ugyanolyan áron kapható nagyjából, a Kia 2013-2015 közötti évjárat, a Toyota 2011-es.

A Toyota márkát nagyon jól ismerem, de a Kiáról is sok jót hallottam.

Melyiket ajánlanátok?

Vagy esetleg más autót válasszunk?

2020. nov. 3. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jó választás lehet, baráti körben nagyon sokat dicsérik ezt a Kiát. Szerintem amelyikből jobb állapotút találsz, azt vedd meg.
2020. nov. 3. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem volt kiám. (előtte mazda) Hibátlan, nagyon kitalált autó(k)

Ha tetszik, akkor a kiát vedd, nem csalódsz.

2020. nov. 3. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem igazából mindkettő tetszik, ezért erre a kettőre esett a választás mind műszaki szempontból, mind dizájn szempontjából.

Ami döntő lesz, valószínűleg az, hogy milyen távolságra van tőlünk használtan.

A Kia abból a szempontból tűnik nekem jobb vételnek, mivel 4 évvel fiatalabbat lehet kapni ugyanannyiért mint a Toyota-t.

2020. nov. 3. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
42%
Toyota sokkal tovább bírja, minőségibb és megbízhatóbb. Én a Toyotát venném(bár a turbó dízel motorokról nem tudok sokat).
2020. nov. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!