Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót ajánlanátok és...

Melyik autót ajánlanátok és miért?

Figyelt kérdés

www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/suzuki/baleno/suzuki_baleno_1_2_glx_szerv_konyv-kulcsnelkuli-tav_tarto-bixenon-16346127

www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/auris/toyota_auris_touring_sports_1_33_active_garanciaval-16105953

Szertnénk lecserélni a jelenlegi családi autónkat egy újabbra és ez a 2 autó között vacilálunk. Mindenképp japán autót szeretnénk,mert a mostani 2005-ös Swiftünk és remekül szolgált és még mindig nagyon jó állapotban van,meg vagyunk vele elégedve,csak már kicsi négyünknek,nem hogy 5 embernek.

2020. okt. 23. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a toyota.Az ilyen korú suzukik pont azért vannak gatyára téve mert igénytelen sutók.De semmi sem törvényszerű.Mindig nézd meg és hasonlítsd össze a két konkrét autót.Melyik rohad, melyik nem.Melyikkel foglalkoztak, melyiket csak használták.
2020. okt. 23. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok még mindig.Bocs de csak most néztem, hogy fiatal kocsik.Én általánosságban értettem amit írtam.Azt hittem 10+ évesek.Én még mindig a Toyotát választanám.De bármit is választasz csináltass rajta alvázvédelmet.Kb 150 ezer ft és kb fél év az előjegyzés.Mi is fogunk csináltatni pedig 13 éves KIA-ról van szó.Nézd meg a KIA-t is szerintem nagyon vállalhatóak.De ha közülük választasz akkor én Toyotát mondok még mindig.
2020. okt. 23. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2020. okt. 23. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Ebből a kettőből egyértelműen a Toyotát. Méretben nem is egy kategóriát képviselnek, illetve az Auris ebben az esetben egy kombi.

5-10 év múlva már nagyobb lesz a 2 autó közötti ár/értékkülönbség, az Auris javára természetesen.

2020. okt. 23. 10:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért néztem a Balenot is mert sokkal felszereltebb.
2020. okt. 23. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
a 4-essel egyetértek.Árkülönbségre is gondolni kell.
2020. okt. 23. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Baleno nem túl nagy autó. Másik hátránya, hogy a tető meglepően messzire kinyúlik, így olyan, mintha folyamatosan le lenne hajtva a napellenző. Városban ez zavaró, mert nem látod a lámpákat, csak ha előre dőlsz.

Aurist nem ismerem.

S-Crosst nézd meg, lehet jobban megfelelne.

2020. okt. 23. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!