Motorhiba kódot ki lehet üttetni véglegesen az autóból?
"és már sok szerelőnél voltam"
Egy szerelőnél sem voltál.
A szerelő nem azzal kezdi, hogy üssük ki a kódot.
Egy szerelő azt csinálja, hogy kiolvassa a hibakódot, megszünteti a hibát, és a folyamat legvégén kiüti a kódot, hogy az ne jelenjen meg újra tévesen.
Amíg a hibát nem szünteted meg, addig kiütni sem lehet.
3as rosszul tudja, ki lehet utni, max kesobb visszajon ujra.
Kerdezo: milyen hibat olvastak ki?
A "végleges kiüttetést" úgy hívják, hogy meg kell javítani a kiváltásnak az okát.
Hidd el, oka van hogy világít, nem csak dekorációs elem. Az csak az okozat, hogy világít a lámpa. Azzal hogy törlöd a hibakódot, nincs megjavítva az ok.
Négyeske!
"és a folyamat legvégén kiüti a kódot, hogy az ne jelenjen meg újra tévesen."
Ezt a részt is olvastad?
Persze, ki lehet ütni, csak értelmetlen.
De gondolom te is abba a szerelőbrigádba tartozol, ahová a kérdező hordja az autóját.
Minden hibakód törölhető, te is megteheted magandak, ha vezsel egy OBDII olvasót pár ezert forintért.
A gond ott van, hogy ezt a szerelők is megtették, de vissza jött a hibakód, azaz az oka nincs megoldva. A szerelők tudásánál sokszor többet és az utánajárás, Google segítségével nagyon sok információt találhatsz.
Egyébként meg teheted azt, amit egyesek: fekete szigetelőszallagot ragasszál a kijelszőre...
Köszönöm a válaszokat! Nem megoldani szeretném a problémát. 3-as valaszolo: de igen voltam szerelonel, koszonom. Senki nem mondta, hogy ezzel kezdte. Ez nem a szerelo gondolata, hanem az enyem. Mivel nem szerelo vagyok, ezert nem tudom, hogy mukodik ez. A lenyeg, hogy ki volt utve, de folyamatosan visszater, es mar zavar. A kerdesem az volt, hogy hogyan tudom eltuntetni a motorhiba jelzo lampat anelkul, hogy barmit szerelni/cserelni kelljen.
Amugy lamdaszonda volt a hiba, ki is lett cserelve, eloszor utangyartott szar lett belerakva, utana viszont gyari Bosch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!