Milyen kiadásokkal kell szamolni egy autó vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Használtan vennék autót, mennyi a havi fenntartása? Egy golf 3-ast neztem ki, 150 ezres jovedelembe belefér? Milyen kiadasok vannak vetelkor amiket kötelező megcsinalni?2020. okt. 30. 15:06
1/4 anonim válasza:
Használattól, előző tulaj karbantartásától függ, 20-80 ezer forint között valahol.
2/4 anonim válasza:
150 ezer, én havi szinten annyit költök rá, mondjuk Q7 nem ilyen átlag autó. Szerintem tanulj tovább legyen valami szakmád és el tudsz menni dolgozni rendes fizetésért, most informatika nagyon fejlődik próbáld ki. De ez csak egy tipp. Ilyenkor vezérlést, olajat , szűrőket kell kicserélni, nagyon sokat közlekedek autópályán volt olyan, hogy 170 körül kijött , feladta egy hasonló VW meg is állt nem biztos, hogy az üzemanyag fogyott el. Veszélyes ilyen régi autókat használni.
3/4 anonim válasza:
Elég szar q7ed van, ha havi 150et kell rakolteni.
4/4 anonim válasza:
A Q7-nek valsz az értékvesztése megközelíti a 150-et...
Kérdező: sok mindentől függ, használattól, szerencsétől. De havi 30 a nagyon minimum amivel számolnod, a gyakorlatban valsz még több lesz. Ez a te fizud alsó hangon 20%-a, de gyanítom, hogy inkább a 30-40%-át fogja kitenni. Ergo én a helyedben ezzel a fizuval nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!