Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet olcsó elektromos...

Hol lehet olcsó elektromos mopedautót venni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 27. 18:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

A többi választ nem értem, hogy miért írtok vissza, ilyen bunkó hozzászólásokat, mert szerintem senkit sem érdekel. Ha ti feltesztek kérdéseket, ti sem ilyen szemét válaszokra vagytok kíváncsiak mint amilyet ti írtatok. Milyen felindulásból vagy céllal írjátok a kérdéseket? Mert ilyeneket csak buta hülyegyerekek írnak! A kérdésemre körülbelül 2-3 okos, és értelmes választ kaptam, a többinek semmi értelme nincs. Egyébként azért szeretnék moped autót venni,mert még AM kategóriás jogsim van, nem csak úgy. Bár erre szerintem ti is rátudtatok volna jönni, ha nem lennétek ilyen primitívek (tisztelet a kivételnek)!

Köszönöm még egyszer az értelmes válaszokat, a többiek pedig gondolják végig, hogy volt-e értelme a kommentjüknek.

2020. dec. 12. 12:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem értem milyen felindulásból írtátok nekem a választ, mert én úgy gondolom, hogy egy normális, egy NEM primitív ember nem ír ilyen válaszokat. Gondoljátok végig volt-e értelme a válaszodnak. Szerintetek volt? Mert ilyet bunkó hülyegyerekek írnak, mint ti! Ha te feltesztek egy kérdést, ti is ilyen válaszokat szeretnél kapni? Még egy hülye is látja, hogy ezt egy egyszerű és buta ember írta. Gondoljátok, hogy ezzel segítettetek valakinek. A NEM primitív emberek nem írnak ilyen válaszokat. Gondoljátok végig volt-e értelme a válaszotoknak. Szerintetek volt? Mert ilyet bunkó hülyegyerekek írnak, mint te! Ha te feltesztek egy kérdést, ti is ilyen válaszokat szeretnétek kapni? Még egy hülye is látja, hogy ezt egy egyszerű és buta ember írta. Gondoljátok, hogy ezzel segítettettek az embereknek? Elárulom, senkinek sem. Nem szeretem az ilyen embereket, akik azt hiszik érdekli őket egy random ember bunkó véleménye.
2020. dec. 12. 12:48
 13/18 A kérdező kommentje:

Idéznék egyet, amit Tedzin Gyaco mondott: Ha tudsz, segíts másokon. Ha nem legalább ne árts nekik. Ez a rosszindulatú kommentelőknek szól!

Természetes szívesen várok még ÉRTELMES válaszokat (Mármint azoktól akik tudnak okos hozzászólást is írni a kérdésemre, bár szerintem az eddigiek alapján ezt meg lehetett állapítani). További szép napot kívánok kedves kommentelőknek, és továbbra is szívesen várom a válaszaitokat!

2020. dec. 12. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

A Kérdezőnek:

Sajnos tényleg sok a bunkó komment,amiket valószinüleg a magát halálra unatkozó egyének jegyeznek.Ezekért nagyon kár,rontják az oldal komolyságát,hitelességét,és rabolják a saját,és mások idejét!

Sajnálom ezeket az embereket,inkább menjenek el futni,vagy olvassanak el egy könyvet.

2020. dec. 12. 14:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetértek.
2020. dec. 12. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
A válasz a 10./ pontban,ez egy olcsó mopedautó.
2020. dec. 12. 22:41
 17/18 anonim ***** válasza:

....hol lehet olcsó elektromos mopedautót venni?..

Aki ezt ide kiírja, az vicces ember, vagy provokátor..

Amúgy kár sértődni, mert a hülye kérdésedre még viszonylag kulturáltan válaszoltak. Azt kaptad, amit megérdemelsz.

Mielőtt ezt a választ megírtam, körülnéztem a neten. Nos van kínálat szépen. Neked pont ennyiben lett volna, és akkor nem kell veszekedned...

2020. dec. 31. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#9: Ha nem tudod, miről van szó, ne válaszolj, mert így csak neked kellemetlen, amit ide leírtál. Mopedautónak az L6e kategóriás, zárt utasterű, autókon megszokott kezelőszervekkel ellátott négykerekű segédmotoros kerékpárokat nevezi a KRESZ (és még pár másik jogszabály).

Kedves kérdező!

Ha még aktuális, tartok tőle, hogy nincs egyszerű dolgod. Ezek a kis gyöszök durva árakon mennek még dízel kivitelben is (mondjuk dízelből 5-ért kis szerencsével újat is kifoghatsz).

A Facebook mopedautós csoportjait érdemes fürkészni, illetve oda kiírni, hogy delejes darabot keresnél X forintig, aztán ha van valakinek elfekvőben, akkor jelentkezik.

2021. júl. 4. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!