Hol van, hol nincs szervo (ilyenkor az EPS lámpa- elektromos kormányszervo- ég). Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van, hogy elmegy, 10 perc múlva újraindításnál megint van szervo. De van, hogy nem is jön vissza napokig, hetekig.
Szerelő látta, de nem tudott vele mit kezdeni, csak állt nála az autó egy hónapig. Kiolvasta a hibakódot, elvileg nem kap elektromosságot a kormányszervo.
Hyundai i20-as autóról van szó.
Tud valaki segíteni?
2020. okt. 21. 20:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem kontakthibás, próbáld megtisztítani a csatlakozókat. Ha nem műkszik, vidd el egy másik szerelőhöz.
2/6 anonim válasza:
Minimális utánajárás után kiderült, hogy gyakran tönkre megy ezekben a szervomotor.
Semmi más tünete nincs? Nem búg/zúg ha tekered a kormányt?
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi ilyet nem vettünk észre.
Mikor elmegy a szervo menet közben, akkor érezni, hogy picit ‘ránt’ egyet a kormány, de tényleg alig érezhetően. Ebben a pillanatban fel is villan a visszajelző a műszerfalon
2020. okt. 21. 21:40
5/6 A kérdező kommentje:
Ez mit takarhat pontosan?
2020. okt. 26. 00:41
6/6 anonim válasza:
Szerintem,mint már felettem hozzászólók is említették vagy a szervó motor döglődik vagy kábel hiba (kontaktos) vagy kap áramot vagy nem,vagy szivattyú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!