Mennyi idő, amíg lezárul az ügy? Rozsda miatt nem látható a motorszám.
1-es szerintem ilyet nem lehet, legalábbis akkor a mi esetünk más. Kétlem, hogy így elfogadják az okmányirodában, meg kell nézniük a mozaik utcában is.
2-es, jó, de én nem műszakiztatni vinném, hanem csak motorkód kéne.
Nem feltétlenül kell a Mozaikba vinni, bármelyik NKH állomáson megcsinálják.
Nekem még a vizsgasorra sem kellett beállnom. A csarnok mellett megálltam, odajött egy szaki, körbefotózta az autót és a motort, majd kaptam egy papírt, hogy típusazonos a motor és mehettem a okmányirodába.
Délután 2kor elhajtottak hogy már senki se dolgozik.
4-es, tudnál adni légyszi egy telefonszámot, hogy te kiket hívtál? Ha jól tudom, csak a mozaik utca és a vas gereben utca NKH állomás, és egyik sem veszi fel. Központban sem veszik fel.
A Vas Gereben utcában voltam, de nem hívtam őket csak egyszerűen odamentem mert közel vannak és megcsináltattam.
Ez azért nem mostanában volt, eltelt már pár év azóta és műszakira sem oda hordom már az autókat.
A covid miatt nem tudom most hogyan üzemelnek.
köszönöm!
hozzánk a mozaik utca van közel, csak a portással sikerült beszélnem, ő is azt mondta, menjünk oda személyesen mert nem tud adni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!