Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok ugy szivatni a...

Szoktatok ugy szivatni a piros lampanal varakozo autosokat hohy a mobilotokkal gazfrocs hangjat jatszatok le?

Figyelt kérdés
Ti is szoktatok ugy szivatni a piros lampanal varakozo autosokat hohy a mobilotokkal gazfrocs hangjat jatszatok le?
2020. okt. 26. 12:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... Ha piros lámpánál állok, én mindig a lámpát figyelem, nem az izgat, hogy milyen hangokat hallok. Ha bömbölő motorhangot hallanék, inkább a tükröket figyelném és forgolódnék, hogy mi az isten ez, honnan jön, ki ez az isten barma, mintsem csak amiatt elinduljak.

Lehet hogy vannak ilyen sofőrök. Konkréten megesett velem pár éve, hogy a belső sávban álltam piros lámpánál. Mellettem a külsőben busz. A külső sávban a busz feliratú kiegészítő lámpa felgyulladt, a busz el is indult. Mivel én a belső sávban, személyautóval várakoztam, nekem továbbra is piros volt, eszembe se jutott elindulni. Erre mögöttem hatalmas dudálás és látom a tükörben, hogy a mögöttem lévő autóban egy öreg néni, aki az öreganyám lehetne, tombol, hadonászik és teli torokból ordít valamit. Először nem is értettem mi a fenét akar. Utólag esett le, hogy ő automatikusan indult volna, mert a külső sávban elindult a busz és nem a lámpát nézte. Szóval ezek után semmin nem csodálkozom.

2020. okt. 27. 10:17
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy a kérdező egy elmeroggyant troll. Lehet törölni a regisztrációját.
2020. okt. 27. 10:20
 33/38 A kérdező kommentje:

Ezt eleve csak olyan esetekben érdemes eljátszani amikor valaki nem a lámpát figyeli, hanem pl. nézelősik. Tényleg fogalmatok sincs róla, hogy miről van szó.

"Ha bömbölő motorhangot hallanék, inkább a tükröket figyelném és forgolódnék, hogy mi az isten ez, honnan jön, ki ez az isten barma, mintsem csak amiatt elinduljak." Akkor te nézelődsz ahányszor elindul valaki? Amugy aki tud vezetni az nem elindulni fog ha elindul valaki. Gondolj arra az esetre amikor pl. kanyarodósáv van s csak annak lesz zöld aki abban áll. Valóban vannak ilyen emberek, amiről irsz, de puszta motorhangra még ezek se indulnak el.

2020. okt. 27. 10:28
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor te nézelődsz ahányszor elindul valaki?"

Nem ezt írtam. De gondolom szándékosan mellémagyarázni egyszerűbb ha jobban tetszik neked... Ha piros lámpánál indokolatlan hangos motorbőgést hallok, a 2018-as elég jól hangszigetelt autómban, akkor képzeld, bármilyen meglepő is ez számodra, inkább nézelődni fogok, mint átrongyolni a piroson. Gyalogosan se kezdek eszeveszetten rohanva menekülni az autók között ha zajt hallok.

2020. okt. 27. 11:28
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, amikor nyáron a dugóban állva lehúzott ablak mellett ilyeneket https://www.youtube.com/watch?v=4J2yQ_7c0JM hallgatok, kit szokott érdekelni, hogy milyen hangeffektek vannak benne?! K.rvara senkit.
2020. okt. 27. 11:30
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Fölöslegesen erőlködsz, már kaptál válaszokat, senkit nem érdekel a debil szórakozásod, amit jó eséllyel meg sem hallanak.
2020. okt. 27. 11:32
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem szórakoztat, hogy mennyire hülye a kérdező és hogy egyre lejjebb süllyed :D
2020. okt. 27. 11:51
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell sportauto hang. s ilyenkor azt hiszi hogy zöldre váltott a lámpa, s ugrik"

#20 akkor ezt az "ugrás"-t szó szerint vetted? Mert akkor hülyébb vagy még annál is, mint aminek tűnsz.

2020. okt. 27. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!