Télen mennyire fogyasszam ki az üzemanyagtankból a gázolajat 1-1 tankolás előtt, hogy egészséges legyen az autómnak?
Tankold mindig tele. Felesleges ezen szårakodni.
En mindig teletankolom amikor olcsó kút mellett megyek el (2-300 kilométerenként).
Nem értettem sose ezt a 2000 Ft dolgot. Általában az emberek havonta kapnak fizetést.
Télen 1/3 alá nem érdemes menni. A kevesebből könnyebben kiválik a parafin.
Mindegy mikor tankolsz rá, a kényesebb autók nem szeretik ha negyed alatt mész vele, mert az üzemanyag alatt van a szivattyú és az hűti, úgyhogy negyednél tankold tele.
Én csak akkor szoktam mikor csipog, mert még akkor is van 10 liter benne, nagyon biztonságosra vette a gyártó, valószínű ők is a szivattyú hűtése miatt. Fiatal a kocsi, úgyhogy kosz még nem nagyon van benne, az öregebbeknél az is gond, hogy koszos és a kevés lében jobban lötyög amit felszív.
Akinek csak 2.000 forintja van tankolni, tankolja akkor, amikor már 2.000 forintnyi üzemanyag elfogyott belőle...
Soha nem értettem mi értelme van mindig éppencsak a piros vonal fele tankolni. Mi van ha hirtelen messzire kell menni, vagy nincs kút a közelben?
Egyszer kell azt a 15.000 forintot beletölteni, utána megint lehet kétezrekért tankolni.
Akinek meg nincs 15.000 forintja ne tartson fenn autót. Egy akksi többe kerül, a fél pl kétszer ennyi, és ezek nélkül nehézkes elindulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!