Hory24 kérdése:
Szerintetek milyen autót vegyek 500000-1millióért? Kategória német vagy japán esetleg grande punto!
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 06:53
1/10 anonim válasza:
Előbb döntsd el h mennyiért keresel, mert hatalmas a szakadék a két megjelölt összeg között
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából 8-9korul nézegetem! De ha találnék olcsóbbat kisseb ráforditassal az sem baj!
2020. okt. 24. 08:05
3/10 A kérdező kommentje:
És csak benzines! Kistávon, városban használnám inkább!
2020. okt. 24. 08:09
4/10 A kérdező kommentje:
Pl:nagyon tetszik ez és 700000 Ft ! [link] De néztem corsa D osztályt is, meg grande punto, a japánoknal yaris, suzuki! Nehéz a választás nézem az alkatrész az alkatrész árakat, beszerezhetőségüket, fogyasztás, Googlen véleményeket és hát nem egyszerű! Van 1400000 rá! Tehát max 1 millióért merthát ugye vétel után vezérlés std csere kötelező szerviz, atiratás! Szóval nem egyszerű!!
2020. okt. 24. 08:24
5/10 anonim válasza:
A D Corsa-t ajánlanám leginkább, az 1.4-es 90 lovas benzines alá nem érdemes menni. Azzal már országúton is jól megy. 900-ert már kapsz egy 2007-es példányt, nem tudom az jó évjárat lenne? Még nem túl öreg, mondjuk úgy, hogy középkorú. Vagy egy Ford Fiesta-t, Fusion-t, 1.4 80 le. Nem tudom, azok tetszenek e. A felsoroltak mind megbízható autók. Ja Fiesta és Fusion is 2006/07-es évjárat.
6/10 anonim válasza:
Japanbol, igen Yaris, Honda Jazz, Mazda kettő, a régebbi jönnek ki 900/1 millió-bol. Esetleg Hyundai i10, utolsó szériás Daihatsu Coure, Toyota Aygo, azonban ezek nagyon pici autók.
7/10 anonim válasza:
Ui: az újabb Swift (2005-tol) is kiváló választás lehet. Már a legalapabb GC felszereltségűben is alap volt a klíma, 2 légzsák, szervó és ABS. Esetleg a kp-i zár. "Gombóc" vagy "vasaló" Swift-nek is hívják. Mindmáig divatos, modern forma. Megbízhatóságbol is a "régi Swift" méltó utóda.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen tetszenek a D corsak is nagyon persze jó évjárat a 2007 es mert ebben az árban nagyon fiatalabbak nem igazán lehet kapni, max 2010es de azt nagyon ki kell fogni! És én is így nézegettem 1.4 est! Köszönöm a válaszotokat isten igazából inkább megerősítés kellet hogy jól gondolkodom e jó felé keresetek! Köszönöm mégegyszer!
2020. okt. 24. 10:16
10/10 anonim válasza:
És a SEAT nem szimpatikus? Az Opelok kasztnijával még mindig nincs jó véleményem. A Suzuki az a tipikus jó kis japán autó magyar módra elcseszve, a Fordhoz minden drága, a Volkswagen sem a régi. A Fiat sem mind jó, arról meg lerohad a műanyag is, például a kilincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!