Mennyi az a relatív összeg, amit nem sajnálsz egy autó vételárára költeni?
Figyelt kérdés
Igen, ismerem az okosok álláspontját, miszerint még egy Dacia Loganhez is minimum havi bruttó 1 milliós jövedelem kell.
De én most mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi.
Nekem az autó egy kicsit több mint egy transzportálásra alkalmas eszköz, azaz mint egy buszbérlet. Nem is cserélgetem őket pár évente. A mostanit újonnan vettem és 10-12 éves koráig szeretném megtartani. Így 2-3 évnyi megtakarításom (úgy hogy mellette nem szenvedek semmiben hiányt) az, amiért nem sajnálok autót venni. Az a pár év hamar elszáll és nem ez az összeg fog hiányozni ahhoz, hogy a Rózsadombon vegyek villát.
Ti hogy vagytok ezzel?
(Remélem jönnek értelmes válaszok is...)
2020. okt. 21. 21:29
11/12 anonim válasza:
Én max 3 havi fizetés, igaz a mostanit 1.5 havi fizetésért vettem. Szervizre elment kb. fél havi fizetés azóta, de ez csak azért mert már régi autó. Így is olcsón jöttem ki és meg vagyok elégedve.
12/12 anonim válasza:
Én az első autómat tervezem megvenni, kb 1-2 havi megtakarításom áráért. Valami Swiftet kb 300 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!