Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az a relatív összeg,...

Mennyi az a relatív összeg, amit nem sajnálsz egy autó vételárára költeni?

Figyelt kérdés

Igen, ismerem az okosok álláspontját, miszerint még egy Dacia Loganhez is minimum havi bruttó 1 milliós jövedelem kell.

De én most mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi.

Nekem az autó egy kicsit több mint egy transzportálásra alkalmas eszköz, azaz mint egy buszbérlet. Nem is cserélgetem őket pár évente. A mostanit újonnan vettem és 10-12 éves koráig szeretném megtartani. Így 2-3 évnyi megtakarításom (úgy hogy mellette nem szenvedek semmiben hiányt) az, amiért nem sajnálok autót venni. Az a pár év hamar elszáll és nem ez az összeg fog hiányozni ahhoz, hogy a Rózsadombon vegyek villát.

Ti hogy vagytok ezzel?

(Remélem jönnek értelmes válaszok is...)

2020. okt. 21. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én max 3 havi fizetés, igaz a mostanit 1.5 havi fizetésért vettem. Szervizre elment kb. fél havi fizetés azóta, de ez csak azért mert már régi autó. Így is olcsón jöttem ki és meg vagyok elégedve.
2020. okt. 22. 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Én az első autómat tervezem megvenni, kb 1-2 havi megtakarításom áráért. Valami Swiftet kb 300 ezerért.
2020. okt. 25. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!