Szerinted melyik szupersport autonak van a legszebb hangja?
Figyelt kérdés
Szerintem Lamborghini Aventador vagy Laferrari2020. okt. 20. 16:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem a Lamborghini Huracannak. Ami fele annyiba kerül, mint a fentiek, de sokkal használhatóbb, élhetőbb, mint egy Aventador. És a V10 orgánumának párja nincs.
2/6 anonim válasza:
Az összes Lambonak gyönyörű hangja (kedvenceim) van de azért a Zenvo-nak se rossz.Igaz kicsit nyers de azért elmegy.Vagy még Lyken Hypersport.
5/6 anonim válasza:
A Huracan nem szupersport autó kategória. És hacsak dupla annyi lenne egy Aventador vagy egy LaFerrari mint a Huracan... :D
És tudom, nem ez a kérdés. De én a mormogó V8-asok hangját mindig is többre értékeltem mint a vonyítós V10 / V12-ket ezekben a szuper hájper giga sportkocsikban.
6/6 anonim válasza:
De igen, a Huracan már szupersport, ahogy az édestestvére, az Audi R8 is. Az, hogy ezek számodra nem elég menő autók, az egy másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!