Szerintetek is a legszebb alkotás a Volvo?
:)))))
Nem.
Szerintem egy teljesen átlagos külsejű SUV-, kombi- és szedánflotta a teljes kínálat. Egyetlen olyan ikonikus darabja nincs, mint mondjuk a Mustang, R8, TT, 911, vagy még sorolhatnám.
Átlagembernek ez: chrysler crossfire
Nem vagyok autóbolond, és csak 2X láttam élőben, de ettől a gatyámba élveztem.
Nem csúnya, nekem teszik, de azért egy újabb Mazda 6 vagy második genes Kia ceed is ott van a szeren, mindig gyönyörködöm a szemem rajtuk. Vagy régi jaguár, de az akkor még nem volt átlag polgár kocsi.
Gondolom Volvod van :-)
Nem a legszebb, de van a régebbiek közül egy-kettő típus, ami tetszik. Ha nincs is olyan ikonikus modelljük, mint néhány egyéb márkának, azért igenis hozzátettek valamit a kocsik történelméhez: 3 pontos biztonsági öv, gyűrődési zónák, hátrafele néző gyermekülés, összecsukló kormányoszlop, oldalsó függönylégzsák és még jópár találmány fűződik a Volvohoz :) Elég sok díjat is bezsebeltek az évtizedek alatt.
Nekem a Lexus jobban tetszik.
De ha választani kéne akkor csakis Mercedes-Benz G class 😏😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!