Kb 1 Millió forintos hitelkeretben, mi az az autó, amit ma használtan érdemes megvenni? Pl: Audi a4?
Figyelt kérdés
Audi a4-eseket nézegettem, de itt ott amott valaki aztmondja benzineset érdemes, míg más azt mondja hogy dízel. 2003-nál nem régebbit. Ezekről olvastam sokat és kiszemelt lett nálam, de persze nem ragaszkodok ehez. Segítséget szeretnék kérni, mert nem szeretnék csak úgy meggondolatlanul kidobni 1 Misit az ablakon..2020. okt. 18. 17:30
11/24 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy sikerült hitelkeretet írni, sima keretet akartam. :D Suzuki swiftem 4. éve hajtom de már lejárt neki, szintet akarok lépni. Fizetésem nem rossz de 1 misit vagyok hajlandó költeni rá.
2020. okt. 18. 18:10
12/24 anonim válasza:
Villantás miatt kell az A4? Mert az nem egy olcsón fenntartható autó.
13/24 anonim válasza:
"1 misit vagyok hajlandó költeni rá"
Hát ha beüt a baj kénytelen leszel, vagy ott hagyod az út szélén ha megadja magát útközben?
14/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit villantani, erről hallottam jó véleményeket ennyi pénzért. Nekem teljesen jó másik autó is. 1 milkóért milyen használta autókat érdemes venni akkor úgy teszem fel a kérdést.
2020. okt. 18. 18:35
15/24 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy 1 millióból nem találsz használható példányt, viszont én óva intenélek attól, hogy hitelre vedd a kocsit.
17/24 A kérdező kommentje:
Nemveszek hitelért autót a lényeg az hogy 1 Millió forintért ha szeretnék autót venni milyent érdemes venni? Tapasztalatokat szeretnék hallani.
2020. okt. 18. 18:46
18/24 A kérdező kommentje:
Sokat kirándulok van hogy egy nap 400km be belefutok, vagy 300 vagy akár 4 napig max 25.
2020. okt. 18. 18:47
19/24 anonim válasza:
Ha 1 m-ért akarsz autót venni, akkor reálisan 800-850, amiért vásárolhatnál.
Első körben olaj, szűrő cserék, esetleg vezérlés, gumik is lehet kellenek. +nyilván egy alapos szervizelés, átírás. Ennek a költségét is számítsd bele. Előjöhetnek rejtett hibák is, a kopogó-forgó alkatrészeken kívül, amit illik cserélni vásárlás után.
Ennyiért Focus, Astra H, esetleg Mondeo bár az inkább 1m-től indul a jobbak, Toyoták. Japán autókat dicsérni szokták.
Hitelre nem vásárolnék én sem autót.
20/24 anonim válasza:
A legbiztonságosabb választás egy Toyota Corolla lehet,benzines motorral,sok baja nem lehet ha normális állapotban van.Beltere nincs sokkal előrébb egy Suzukitől de nagyon megbízható és tágasabb mint egy Swift.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!