Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az átlagautókban minek van...

Az átlagautókban minek van fordulatszámmérő?

Figyelt kérdés

A vezető úgyis megtanulja, érzi, mikor kell váltani, mert már nem húz a kocsi, és nem is igazán lenne biztonságos gyorsítás közben az út helyett a fordulatszámmérőt nézni.

Az átlagautókba miért érzik szükségét fordulatszámmérőt tenni? Ti szoktátok nézni vezetés közben a fordulatszámot?

2020. okt. 18. 16:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem szoktam vontatni, de ha szükség lenne rá, akkor erre majd figyelek, hogy ne menjen pirosba.
2020. okt. 18. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Meg miért lehet lehúzni az ablakot, ha úgyis van klíma?
2020. okt. 18. 17:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz, én szeretem lehúzni az ablakot, ha nincs dögmeleg és nem kell klímázni.
2020. okt. 18. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
#12 és te a parkolóházban klímán keresztül veszed el a jegyet 😅
2020. okt. 18. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
#14 nem, odatolatok, hátramászok, kinyitom a csomagtartót és úgy.
2020. okt. 18. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet még olcsóbb beletenni mint nem tenni, már abból kiindúlva, hogy akkor kétféle műszerfalat kéne gyártani pl, ahol nincs meg a fordulatszámmérő helye sem.
2020. okt. 18. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt mert szokás belerakni és viccen kívül szerintem nagyjából egy ötszáz forintos tétel, tokkal vonóval.

Másrészt pedig az új autó értékesítések kétharmada céges, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül egy ember vezeti és azért jól jön, amikor ismerkersz az autóval.

2020. okt. 18. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!