Budapest környékén van valami ingyenes autóút vagy autópálya ahol kiégethetem a kipufogót?
Figyelt kérdés
Minimum 40km-s szakasz kéne ahol lehet gyorsan menni egyhuzamban. Tudnátok mondani ilyeneket?2020. okt. 16. 21:41
2/9 Koplárovics Béci válasza:
M3 harmadikban 110-zel Hatvanig.
A "kiégetéshez" nem kell legmagasabb fokozatban menni...
3/9 anonim válasza:
Ezen rajta vannak az ingyenes szakaszok:
Az M4 a leghosszabb egybefüggő ingyenes szakasz.
Üllőtől Abonyig 59 km.
4/9 anonim válasza:
Menj inkább picit szerpentínezni észak felé, az is tökéletes.
6/9 anonim válasza:
"A nulláson van olyan rész."
Nincs. Van egy 31 km-es (M1 - M5) és egy 27 km-es (M4 - M3) ingyenes szakasza.
A kérdezőnek valamiért legalább 40 km kell, ennek a feltételnek csak az M4-es autóút felel meg Budapest környékén.
7/9 anonim válasza:
M0 az nincs eléggé Bp körül? :D :D :D
8/9 anonim válasza:
Jelenleg valóban csak az M4 felel meg a követeléseidnek.
9/9 anonim válasza:
Én a Megyeri hídon szoktam egyet csapatni oda vissza ha dobja lambda szonda hibakódot a kocsi, megjavul mire hazaérek, egy kanyar az 30 km, végig 100 as tábla van, mondjuk amikor nem volt forgalom egyszer toltam 170 ig de azért az nem jellemző, hogy ennyire túllépjem a sebességhatárt. Nálam egy ilyen rövid kör elég szokott lenni, hogy megint 1-2 hónapig lehessen városban használni a kocsit. Vidékre ritkán megyek, de akkor is megjavul, ha pl lemegyek a telekre a 7-es. /6-os úton a Balatonra kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!