Sokan azért szidják azokat akik használt prémiumot vesznek mert nekik nincs rá pénzük?
"Az átlag ilyenkor úgyis azt veszi amit mindenki felismer a bmw-óódi-merdzsó trióból, nem gondolkoznak másban."
És ezzel megvesznek egy "tucatautót", hogy azzal kitűnjenek a tömegből. Hát az nem jött be. :)
De mondom, azért nem mindenki azért veszi. Ültem én már jól kerbantartott 26 éves 190-es merciben, ami még mindig igencsak átlag feletti érzést nyújtott, pedig anno a merci belépő szintje volt. Szerintem egy 8 éves A-merci sokkal inkább hulladék.
Az igazi régebbi luxusvas-ínyencek amúgy a ritkaságokat részesítik előnyben.
De azokat általában nem is lehet megvenni fillérekért.
hát ezaz!!
Hány ilyet látsz? Húszdé E46-ok rogyásig ezüst, és fekete színekben. prémium életérzéssel feszítenek benne. :D
"Tehát biztonságosabb egy új suzuki ignis mint egy 8-10 éves audi a8?"
Ütközésre valószínűleg igen. Leszámítva, hogy a kis tömege miatt esetlegesen a nehezebb nyer, mert nem mindegy, ki kit dob vissza.
Az Ignis 2016-ban pont csak 3 csillagot kapott, mármint a fapados, csak a fullextrás kapott 5-öt és ez mind az aktív biztonsági pluszok miatt.
Azok a 10 éves A8-ban még 90%-ban nem is voltak, mert nem léteztek vagy sokkal primitívebbek voltak.
A csillagok azért nem teljesen fedik a valóságot.
Múlik csillag azon is hogy egy kocsiban mennyi 3 betűs rásegítőelektronika van. ugyanaz az autó ABS nélkül 3 csillag.. ABS-el 4. a gyűrődési zóna szempontjából az meg tökmindegy kábé. :D
Hol jön a Swift meg az Ignis az A8-la összehasonlításra?
Azokat hasonlítsd az A1-el.
Az A8-at meg mérd a Skoda Superb-hez legalább, vagy egy Toyota Avensishez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!