Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jól tettem?...

Szerintetek jól tettem? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Múltkor láttam,hogy egy részeg köcsög megkarcolta az autómat,én erre feldühödtem és levittem a földre ,kicsavartam a kezét és tenyérrel lekevertem neki egyet,és elvettem a telefonját.Másnap hívták a számon,én mondtam ha majd kifizette a kárt,visszakapja.(Azóta nem jelentkezett újra)

A kérdésem:Helyesen jártam el,vagy jobban elkellet volna verni?

Nem vagyok kigyúrt állat,de ha kell akkor tudok verekedni,DEFENDO-t(önvédelem)tanultam.20/F

2010. aug. 8. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát...

Jogilag te fogod megszívni egyedül. Te nem tudod bizonyítani, hogy megkarcolta az autód, viszont te elloptad a telefonját...Nem azt mondom, hogy erkölcsileg helytelenül jártál el, de ott helyben ki kellett volna hívni a rendőröket. Így szerintem max. te szívod meg, bár nem vagyok egy jogi szakértő. És nem kellett volna jobban megverned, úgy még nagyobb bajban lennél.

2010. aug. 8. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy felmer köpni,mert azt nagyon megbánná,de ezt mondtam is neki,abba a felb'szott állapotba
2010. aug. 8. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Jogilag ezt önbíráskodásnak hívják. (Az esetleges következményeit lsd: Btk-ban)
2010. aug. 8. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Jobban kellett volna verni,de jogilag megszívhatod:S Tényleg a rendőr lett volna a megoldás.
2010. aug. 8. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:

1.testi sértés

2.Lopás

2010. aug. 8. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
vagy a kettőt összevonva rablás
2010. aug. 8. 19:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi ,ma átjött bocsánatot kért,hogy rongált és ,hogy részeg volt,többször nem fordul elő stb.Kifizette a károm,az ügy lezárva.
2010. aug. 8. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
ismeritek egymást?
2010. aug. 9. 20:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen de csak látásból
2010. aug. 9. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Naná,hogy jobban meg kellett volna verni, ha az én autómat karcolta volna meg minimum eltöröm a kezét
2010. aug. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!