Hide motornál leejtőnek indítás leffuladást követően olajszintet jelző kijelzet miért?
Figyelt kérdés
Hidegen indítottam elkezdtem tolatni sáros talajon emelkedőnek leffuladtam aztán kijelezte az olajnyomást után a ugyanabba a helyzetbe némi dúlt legueultam egyenes részre ott beindult az autó de nemmjelzett semmit. lefuladás után az olaj szint majdnem megfelelő volt. Aztán félre álltam járó motornálmegnéztem az olaj szintet de nemvolt rajta olaj. Gondolom felvette az olajat a motor azért em volt a nivó Pálcán semmi. Olajfolyást nemláttam sehol eddig nemjelezte ki semmikor az olaj szint hibakódot. Ez most miért lehetett? Mentem vele 10 km ért semmilyen hibakódot nem mutatott a műszerfalon rendeneles zaj se volt. Hideg motornál még majd nézek olajszintet de most nemtudok. Ez miért lehetett?2020. okt. 14. 13:34
1/3 anonim válasza:
Nyilván a minimum volt benne és ha úgy áll a motor akkor nem éri el a szintet és azért jelez.
De amikor egyenesbe álltál már normális volt a szint.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nemkell aggódnom? 3 ezer km rel ezelött volt olajcsere.
2020. okt. 14. 14:45
3/3 anonim válasza:
Mérd meg rendesen. Egyenes talajon, melegen, miután leüllepedett.
Járó motornál ne nézegesd, mert akkor mozgatja a pumpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!