Miért nyomja az új bukósisak a tarkómat?
Ha lötyög, akkor biztos, hogy nem az a te méreted.
Lehet, hogy M-es meg kicsi rád. Van ilyen, hogy egy adott típus nem illik a fejedhez. Sőt, egy adott márka összes típusa lehet, hogy nem illik hozzád.
Vigyed vissza és próbálj fel másik típusokat.
Enyhén szorítania kell (szóval, hogy úgy érezzed, fog mindenhol és ha megrázod a fejed, nem megy jobbra-balra magától).
Szerintem aludj benne, hogy kitáguljon. És vegyél be fájdalomcsillapítót.
(amúgy nem értek a bukókhoz)
Több, különféle fejforma létezik. A gyártók is általában egy, max kettő elterjedt alapformára állnak rá. Én pl tudom, hogy az AGV jó nekem, mert az én fejem kicsit elliptikus. Vannak emberek kerekebb fejjel, nekik az AGV szinte biztos, hogy nem lesz jó. Lehet a te fejed is laposabb alapformájú és vettél egy kerekebb formájú bukósisakot. Nyilván itt milliméterekről van csak szó, kívülről ránézésre nem látszik különbség.
Vagy az is lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, lásd "post hoc ergo propter hoc" logikai hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!