Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót kapjon a gyerek...

Milyen autót kapjon a gyerek 18. születésnapjára?

Figyelt kérdés
Csak új autó vásárlásban gondolkodunk. Például Audi A4-es?
2020. okt. 13. 11:29
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Azt. 18 évesen friss jogsisként toljatok csak alá egy új Audit, majd benne lesz a hírekben. Remélem a kérdés csak trollkodás.
2020. okt. 13. 11:30
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg tőle milyet szeretne, nehogy aztán csalódjon. És egy autót nem lehet csak úgy visszavinni!
2020. okt. 13. 11:32
 3/49 anonim ***** válasza:
87%

Á, olyat a prolik adnak a gyereküknek.

Mercedes S500 a minimum, de inkább Jaguárt vagy Aston Martint.

2020. okt. 13. 11:32
 4/49 anonim ***** válasza:
80%
Hülye vagy? Minimum egy Porsche.
2020. okt. 13. 11:33
 5/49 anonim ***** válasza:
83%

Amit szeretne!

Válasszatok egyet a kedvenc autói közül.

2020. okt. 13. 11:37
 6/49 anonim válasza:
89%
Kamu. Miért idegenektől kérdezed, hogy milyen autót kapjon a “gyerek”? Ennek semmi értelme, csak itt akarsz flexelni.
2020. okt. 13. 11:43
 7/49 anonim ***** válasza:
24%

Mik ezek a kommentek?!

Ha írnál pár szót a gyerekről (életkor, életvitel, barát- barátnő, mik tetszenek neki, stb.), akkor lehetne segíteni.

Aki A4-et S Mercedeshez hasonlít, annak pedig elmentek otthonról, mert 4 db. A4-et kapsz egynek az árából.

2020. okt. 13. 11:44
 8/49 anonim ***** válasza:
26%

Te jó ég, mennyi szerencsétlen van, akik számára lehetetlennek, a világ 8. csodájának hangzik egy középkategóriás autó vásárlása...

Mielőtt vádolnátok, nem azért szerencsétleneztem le ezt a réteget, mert nem engedheti meg magának, hanem azért, mert elképzelni sem tudja, nincs világképe.

Ti az utcán is csukott szemmel jártok, nehogy drága autót lássatok, vagy komoly házat?

Attól, hogy nem akartok tudni róla, még létezik, az én barátnőm 18 évesen Q7-tel járt, mert volt rá lehetőségük.

Ezt is cáfolták már itt Gyakorin anno, mikor feljött a kérdés, én hülye meg a forgalmit és képeket töltögettem fel privátban és küldözgettem a linket, mintha igazolnom kéne és elszámolni...

Aki nem akarja, úgysem hiszi el, távol tartja magát a valóságtól, egyfajta "felmentésként" a saját életére kivetítve.

2020. okt. 13. 11:54
 9/49 anonim ***** válasza:
81%
Na megint egy lilaködös tini, nedves álmok..... :-DDDDD
2020. okt. 13. 11:56
 10/49 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen egy Teslát! :-D
2020. okt. 13. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!